Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 05

„Timberwolves“ žvaigždės tragedija: COVID-19 pasiglemžė 7 šeimos narių gyvybes

Artėjančiam NBA sezonui besiruošiantis vienas geriausių lygos aukštaūgių ir „Minnesota Timberwolves“ klubo ryškiausia žvaigždė Karlas-Anthony Townsas nusprendė prabilti apie velniškai sunkų periodą, kurį krepšininkui teko išgyventi pandemijos metu – koronavirusas pasiglemžė net 7 šeimos narių gyvybes.
Karlas-Anthony Townsas prieš Domantą Sabonį
Karlas-Anthony Townsas prieš Domantą Sabonį / „Scanpix“ nuotr.

Bendraudamas su žurnalistais 25-erių krepšininkas atskleidė, kad nuo tos akimirkos, kai jo mama dėl COVID-19 sukeltų komplikacijų atsidūrė ligoninėje, K-A.Townsas „jaučiasi lyg nesavas“.

Krepšininko mama anapilin iškeliavo balandžio 13-ąją, tačiau tai nebuvo vienintelė tragedija Townsų šeimoje – dar šeši artimi asmenys pasaulį paliko taip pat dėl koronaviruso, o krepšininko dėdė mirė vos prieš keletą dienų.

2015 metų NBA naujokų biržos pirmasis šaukimas teigia, kad krepšinis dabar tikrai netaps jokia terapija, kuri būdavo anksčiau, kai K-A.Townso griausmingus pasirodymus stebėdavo jo šeimyna.

„Dabar žaisti bus labai sunku. Nemanau, kad krepšinis apskritai man kada nors dar bus kaip terapija. Tačiau jis man suteiks šansų prisiminti gražias akimirkas, kurias patyriau čia. Turbūt tai bus vienintelė terapija, nes emociškai ar kažkaip kitaip krepšinis man nepadės“, – atviravo Townsas.

Praėjusiame sezone 211 cm ūgio bokštas sužaidė tik 35 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 26,5 taško, sugriebdavo po 10,8 atkovoto kamuolio ir atlikdavo po 4,4 rezultatyvaus perdavimo.

„Timberwolves“ su 19 pergalių ir 45 pralaimėjimais Vakaruose rikiavosi priešpaskutinėje 14-oje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius