Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 04 18

Trenkė per stalą ir išėjo – „Grizzlies“ treneris iškeikė NBA teisėjus

„Memphis Grizzlies“ vyriausiasis treneris Davidas Fizdale'as sunkiai tvardė emocijas po dar vieno jo komandos pralaimėjimo prieš „San Antonio Spurs“. 25 taškais pirmame kėlinuke atsilikę Memfio krepšininkai sugebėjo sumažinti skirtumą iki penkių, tačiau dar labiau pasivyti savo varžovų jiems nepavyko. Strategas buvo itin įniršęs ant teisėjų, jog šie ignoravo pražangas prieš jo auklėtinius.
Davidas Fizdale'as
Davidas Fizdale'as / „Scanpix“/AP nuotr.

Viena pagrindinių priežasčių, kodėl D.Fizdale'as buvo toks nepatenkintas buvo tai, kad „Grizzlies“ šiame mače metė vos 15 baudų metimų. Tuo tarpu vienas Kawhi Leonardas prie šios žymos stojo net 19 kartų, o iš viso surinko 37 taškus.

Memfio ekipos strategas teisėjų darbą pavadino labai prastu:

„Savo komandoje turime tokį vyruką, kaip Mike'as Conley, kuris savo karjeroje nėra užsidirbęs techninės pražangos. Jis nesiginčija su teisėjais, tačiau vis tiek negauna jokios pagarbos. Zachas Randolphas visuomet kietai žaidžia baudos aikštelėje, tačiau taip pat nesulaukė teisėjų malonės.

Kawhi metė net 19 baudų metimų! Pirmoje rungtynių pusėje mes baudos aikštelėje atlikome 19 metimų, tačiau prie baudų metimo linijos stojome vos 6 kartus. Jie atliko 11 metimų, bet prie baudų metimo linijos stojo net 23 kartus. Aš nelabai mėgstu statistiką, tačiau nemanau, kad tai sąžiningi skaičiai.

Iš viso mes baudos aikštelėje atlikome net 35 metimus, bet metėme 15 baudų metimų. Kawhi prie baudų metimo linijos stojo daugiau kartų negu visa mūsų komanda. Paaiškinkite man tai.

Mūsų niekas negerbia, nes mes nesiskundžiame. Tokie vyrukai kaip M.Conley gerbia teisėjų darbą, tačiau aš taip su mumis elgtis neleisiu. Žinau, kad G.Popovichius yra veteranas, o aš šioje darbo vietoje esu tik pirmus metus, tačiau jie taip su mumis nesielgs!

Tai neprofesionalu. Mūsų krepšininkai kovėsi ir sumažino skirtumą, tačiau teisėjai mums nesuteikė jokių šansų laimėti.“

Trečiosios serijos rungtynės vyks Memfyje. „Spurs“ kol kas pirmauja rezultatu 2:0.

VIDEO: Kawhi Leonardas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius