Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 16

Trys už vieną: NBA naktis pažymėta žinomų veteranų mainais

„Los Angeles Clippers“ iškeitė tris žaidėjus – Patricką Beverley, Rajoną Rondo ir Danielį Oturu, o į jų vietą iš „Memphis Grizzlies“ gavo gynėją Ericą Bledsoe.
Ericas Bledsoe
Ericas Bledsoe / „Scanpix“ nuotr.

Mainų sandoriu iš „New Orleans Pelicans“ už Joną Valančiūną gautas Ericas Bledsoe neliko Memfyje.

Prieš 11 metų pašauktas NBA naujokų biržoje „Clippers“ ir ten rungtyniavęs trejus metus, dabar 31 metų gynėjas grįžta į Los Andželo ekipą. Per karjerą dukart į geriausiai besiginančių NBA žaidėjų penketą rinktas E.Bledsoe turėtų būti svarbus žaidėjas „Clippers“ rotacijoje, ypač pravers, kol traumą gydosi Kawhi Leonardas. E.Bledsoe rinko po 12,2 taško ir 3,8 rezultatyvaus perdavimo praėjusį sezoną Naujajame Orleane.

Karjerą Europoje pradėjęs P.Beverly pastaruosius ketverius metus žaidė „Clippers“ gretose ir buvo labai mėgstamas sirgalių dėl kibios gynybos ir emocijų. 33 metų gynėjas pelnė po 7,5 taško ir 2,1 perdavimo.

35 metų R.Rondo, per pastaruosius šešerius metus atstovavęs net aštuoniems klubams, praėjusį sezoną jis pradėjo Atlantoje, o pabaigė Los Andžele. „Clippers“ įžaidėjas pelnė po 7,6 taško ir 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

„Scanpix“ nuotr./Rajonas Rondo
„Scanpix“ nuotr./Rajonas Rondo

Iš keturių žaidėjų mažiausiai patyręs D.Oturu praėjusį sezoną pelnė po 1,8 taško, bet 21 metų puolėjas iš Nigerijos gerai atrodo šių metų vasaros lygoje.

Paleidęs tris žaidėjus „Clippers“ klubas atlaisvino vietos savo piniginėje, sutaupęs 30 mln. dolerių.

Gavęs tris žaidėjus „Grizzlies“ klubas dabar turi 16 krepšininkų su kontraktais, tad prognozuojama, kad sandorių dar gali įvykti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius