-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 12

Turkas Ersanas Ilyasova iš „Bucks“ keliasi į „Pistons“

NBA lygoje įvyko mainai tarp „Detroit Pistons“ ir „Milwaukee Bucks“ klubų, kurių pagrindinė figūra – Turkijos krepšininkas Ersanas Ilyasova.
Ersanas Ilyasova
Ersanas Ilyasova / AFP/„Scanpix“ nuotr.

28 metų 208 cm ūgio turkas iš „Bucks“ klubo persikėlė į „Pistons“ ekipą, o pastarieji už puolėją atidavė Caroną Butlerį ir Shawną Williamsą.

E.Ilyasova visą savo septynerių metų NBA karjerą žaidė „Bucks“ ekipoje, kuri turką pasirinko 36-uoju šaukimu 2005 metų naujokų biržoje. Per karjerą E.Ilyasova turi uždirbęs 10,7 taško ir 6 atkovotų kamuolių vidurkį.

„Jis ne tik yra puikus tritaškių metikas, kuris gali ištampyti varžovų gynybą, bet ir pasižymi didele energija. Jo žaidimo stilius būtent toks, kokį mes norime demonstruoti. Esame labai patenkinti, kad jis prisijungė prie mūsų“, – sakė „Pistons“ treneris Steve'as van Gundy.

„Bucks“ ekipa šiais mainais atlaisvino algų kepurę, kadangi E.Ilyasova metinė alga siekė 7,9 mln. JAV dolerių ir 2016-17 m. sezone būtų išaugusi iki 8,4 mln.

Praėjusį sezoną E.Ilyasova rinko po 11,5 taško (39 proc. trit.), atkovodavo po 4,8 kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą per 58 žaistas rungtynes.

„Pistons“ išsiuntė du ne pirmojo svarbumo žaidėjus. 35-erių veteranas C.Butleris praėjusį sezoną rinko po 5,9 taško ir 2,5 atkovoto kamuolio per 78 rungtynes. 29-erių Sh.Williamso vaidmuo buvo dar mažesnis – 2,6 tšk., 1,4 atk. kam. per 8,6 minutės 19-oje žaistų rungtynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius