-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 15

„urBONUSas“: kaip Gediminas Žiemelis pirks NBA klubą

Gediminas Žiemelis praėjusią savaitę sujudino Lietuvos krepšinio visuomenę. Pasklido žinia, kad verslininkas planuoja įsigyti NBA klubą. Vieni tai vertino kaip viešųjų ryšių triuką, kiti – sekamas pasakas, bet 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“ „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininkas detaliau papasakojo apie savo planus.
Gediminas Žiemelis turi ketinimų pirkti NBA klubą
Gediminas Žiemelis turi ketinimų pirkti NBA klubą / 15min nuotr.

G.Žiemelis neturi savo mylimos NBA komandos, bet verslo sprendimą priims remdamasis ne asmeninėmis simpatijomis, o žaisdamas pagal verslo taisykles.

41-erių lietuvis taikosi į pigiausias NBA organizacijas, kurių vertė prasideda nuo 1 milijardo JAV dolerių.

„Kai kažkada pasakiau, kad Vilniuje pastatysiu oro uostą, man to neleido, bet pastačiau kitame mieste.

Kai pasakiau, kad kompaniją atvesiu į Honkongą, tai prieš 5 metus atrodė nerealu netgi mano vadovams. Bet šiandien jau esame vienu žingsniu iki ten.

Turiu tokią filosofiją: reikia kelti labai ambicingus tikslus, bet teoriškai pasiekiamus. Jei pasieksi 50-60 proc., bus labai gerai.

Viskas turi būti tonuse. Turi daryti daug, ambicingai, ir tada išeis“, – krepšinio podkaste „urBONUSas“ tikino G.Žiemelis.

Jis pasakojo apie NBA komandų kainas, verslo strategijas ir pirmuosius potencialius žingsnius ir didžiulį jauką, kuris skatina pradėti verslą stipriausioje krepšinio lygoje.

„urBONUSe“ verslininkas Gediminas Žiemelis apie: sutapimus, kurie leido „Žalgiriui“ skraidyti į Eurolygos išvykas privačiu lėktuvu (2:00); kaip kilo mintis pirkti NBA klubą (13:15); kiek kainuoja NBA komandos (19:20); kodėl NBA – saugus verslas (27:30); Šaro įdarbinimo NBA klausimas (33:14); verslininką prie NBA žaidimo pultelio (39:20); treniruotes su R.Kaukėnu (45:30); kaip į Prienus susirinko garsieji veteranai (49:15).

Podkasto „urBONUSas“ ieškokite portale 15min ir 24sek, platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijas apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Podkastai Lietuvoje yra dar neišplėtotas medijų žanras, tačiau pasaulyje jie yra labai populiarūs – vien JAV jų mažiausiai kartą per mėnesį klausosi 67 milijonai žmonių.

15min greitu metu žada ir daugiau audionaujienų. Šiuo metu kuriama nauja audioplatforma, kurią finansuoja „Google“ valdomas „Digital News Initiative“ fondas. Mobiliojoje programėlėje ir portale 15min vartotojai galės klausytis profesionaliai įgarsintų straipsnių, podkastų, diskusijų ir kitokio turinio.

Portale 15min galite klausyti ir podkasto apie futbolą – „Skrieja kamuolys“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius