Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 28

V.Oladipo prašosi iš „Pacers“: aiškėja ir galimos jo karjeros stotelės

Pastaruosius tris sezonus „Indiana Pacers“ atstovavęs ir šiame klube atsiskleidęs Victoras Oladipo šį tarpsezonį turėtų palikti komandą.
Victoras Oladipo
Victoras Oladipo / „Scanpix“ nuotr.

„The Athletic“ žurnalistas Jaredas Weissas pranešė, jog V.Oladipo tikisi dar iki 2020-2021 m. sezono persikelti į kitą klubą.

28-erių gynėjo sutartis galios jau tik sezoną iki 2021 m. vasaros, tačiau norinčių dukart „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvio netrūksta.

Anot J.Weisso, V.Oladipo gali būti įtrauktas į mainus su „Boston Celtics“ klubu, per kuriuos „Pacers“ atgal gautų Bostone vilčių nepateisinusį Gordoną Haywardą.

Savo ruožtu „Sports Illustrated“ atstovas Samas Amico įsitikinęs, kad į V.Oladipo taikysis „New York Knicks“, susidomėjimą gynėju rodanti dar nuo gegužės.

2017 m. mainų keliu iš „Oklahoma City Thunder“ kartu su Domantu Saboniu į Indianą persikėlęs V.Oladipo sėkmingiausiai žaidė 2017-2018 m. sezone, kai rinko net po 23,1 taško per susitikimą.

2018-2019 m. sezone jo vidurkis siekė 18,8 taško, bet 2019-ųjų pradžioje „Pacers“ gynėją sustabdė sunki keturgalvio raumens trauma, dėl kurios V.Oladipo nežaidė ilgiau nei metus.

Sugrįžęs į aikštę V.Oladipo jau nedemonstravo tokio solidaus žaidimo, kokiu pasižymėjo anksčiau, o į pabaigą einant jo kontraktui didelio noro jį pratęsti nedemonstruoja ir pati „Pacers“ organizacija.

„Nejaučiame didelės skubos priimti sprendimą dėl Victoro, – sakė Indianos klubo generalinis vadybininkas Kevinas Pritchardas. – Viskas priklausys nuo jo paties, jis turės pasirinkimą. Jis galės daryti, ką panorėjęs.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius