Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 02

Vasarą ryškiausia „Pacers“ žvaigždė atsisakė „įžeidžiančio“ kontrakto pratęsimo

Mainų būdu iš Oklahomos į „Indiana Pacers“ kartu su Domantu Saboniu atvykęs Victoras Oladipo iš karto užsirekomendavo kaip tikras klubo lyderis, o gynėjo proveržį lygoje sustabdė tik labai sunki praėjusį sezoną patirta trauma. „Pacers“ tarpsezonyje traumuotam krepšininkui siūlė kontraktą pratęsti, tačiau abiem pusėms susitarti pirmuoju bandymu nepavyko.
Victoras Oladipo
Victoras Oladipo / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Indiana Pacers

„SportsNet New York“ žurnalistas Ianas Begley pasidalino savo turima informacija, jog Indianapolio klubas vasarą krepšininkui pasiūlė sutartį pratęsti dar keturiems sezonams, per kuriuos gynėjas susižers 80 milijonų JAV dolerių.

Visgi po 2020-2021 metų sezono apribotuoju laisvuoju agentu tapsiantis V.Oladipo tokio pasiūlymo atsisakė, o „Clutchpoints“ portalo apžvalgininkas Matthew Schmidtas kontrakto sumą pavadino „įžeidžiančia“, mat 27-erių gynėjas yra vertas kur kas didesnių pinigų.

Tik atvykus į „Pacers“ amerikietis vidutiniškai fiksavo 23,1 taško, 5,2 atkovoto kamuolio, 4,3 rezultatyvaus perdavimo ir 2,4 perimto kamuolio rodiklius, tačiau praėjusiame sezone jam plyšo keturgalvio raumens sausgyslė ir be krepšinio atakuojančiam gynėjui teko praleisti iš viso beveik 10 mėnesių.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Victoras Oladipo
AFP/„Scanpix“ nuotr./Victoras Oladipo

Sugrįžęs V.Oladipo toli gražu nepriminė geriausios savo versijos – per 13 rungtynių rinko po 13,8 taško (krepšį atakavo tik 39%), 3,2 atkovoto kamuolio, 3 rezultatyvius perdavimus ir 0,8 perimto kamuolio, o „Pacers“ surado naujus vedlius - Domantą Sabonį ir Malcolmą Brogdoną.

Nors abi pusės galėtų neskubėti ir palaukti, Indianapolio klubo praktika rodo, kad sutartį iš „Pacers“ pusės bus stengtasi pratęsti kuo anksčiau, kaip tai buvo padaryta su D.Saboniu ar Mylesu Turneriu.

Šį ir ateinantį sezoną V.Oladipo uždirbs po 21 milijoną JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius