Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 30

Viskas: NBA atkrintamųjų varžybų vartai užsitrenkė Mindaugui Kuzminskui

Mindaugas Kuzminskas pirmasis iš keturių lietuvių NBA traukiasi iš kovos dėl atkrintamųjų varžybų. „New York Knicks“ namuose neatlaikė „Miami Heat“ karščio 88:105 (22:24, 19:25, 27:28, 20:28) ir po šios nesėkmės nebeturi net teorinių vilčių pasiekti bent aštuntąją vietą Rytų konferencijoje.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Suprasti akimirksniu

  • „Knicks“ pralaimėjo „Heat“ 88:105.
  • Po pralaimėjimo „Knicks“ nebeturi net teorinių vilčių patekti į atkrintamąsias.
  • M.Kuzminskas pelnė 4 taškus.
  • „Heat“ laimėjo 26 iš 34 pastarųjų rungtynių.

„Knicks“ agonija tęsiasi.

Niujorko sirgaliai pastarąjį kartą NBA atkrintamąsias varžybas regėjo 2013-aisiais – tuščias ketvirtas sezonas paeiliui.

„Maniau, kad būsime kažkur atkrintamųjų lenktynėse – šešti, septinti ar aštunti. Kažkur ten. Bet viskas susiklostė ne taip, kaip norėjome“, – liūdėjo „Knicks“ žvaigždė Kristapas Porzingis, pelniusi 20 taškų.

Kad nepavyks išsigelbėti nuo oficialaus iškritimo iš atkrintamųjų lenktynių, signalizavo du tušti Carmelo Anthony kėliniai – iki pertraukos „Knicks“ puolimo lyderis nepelnė nė taško ir mačą baigė su 9 taškeliais.

Nors žaidė klaikiai, C.Anthony aikštėje išbuvo 29 minutes. Jį M.Kuzminskas pavadavo trumpai – per 14 minučių įmetė 4 taškus (2/6 dvit., 0/2 trit.), atkovojo 3 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo metimą, po kartą suklydo ir prasižengė.

Kitaip nei „Knicks“, „Heat“ tęsia fantastišką antrą sezono pusę. Po tragiško sezono starto 11-30, Majamio krepšininkai laimėjo 26 iš 34 pastarųjų rungtynių ir Rytų konferencijoje pakilo į 7-ąją vietą.

„Knicks“ į tokią „Heat“ atkarpą žvelgia pavydžiai – su 28 pergalėmis ir 47 pralaimėjimais pūpso 13-oje Rytų konferencijos vietoje ir dėl prastų rezultatų pretenduoja į aukštą šaukimą NBA naujokų biržoje.

„Knicks“: K.Porzingis 20, W.Hernangomezas 12, C.Lee 10.

„Heat“: G.Dragičius 20 (7 atk. kam., 9 rez. perd.), J.Johnsonas 18, J.Richardsonas 17, T.Johnsonas 12, H.Whiteside'as 11 (4 blk.).

VIDEO: G.Dragičiaus „netyčiukas“
VIDEO: „Knicks“ neatlaikė „Heat“ karščio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius