Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 08

Visų laikų rekordininkui LeBronui – NBA ir pramogų pasaulio žvaigždžių sveikinimai

LeBronas Jamesas pagerino NBA visų laikų rezultatyvumo rekordą, o po Karaliaus pelnyto 38 388-ojo taško pasipylė sveikinimai vienam geriausių ir ilgaamžiškiausių krepšininkų šio sporto istorijoje.

„Los Angeles Lakers“ puolėjas dvitaškiu trečiojo kėlinio pabaigoje prieš „Oklahoma City Thunder“ pasiekė 36 pelnytų taškų ribą rungtynėse ir aplenkė Kareemą Abdul-Jabbarą, kuris per 20 metų trukusią karjerą pelnė 38 387 taškus.

Iš karto po taiklaus L.Jameso metimo rungtynės buvo sustabdytos maždaug dešimčiai minučių, o stebėdami ceremoniją gyvai „Crypto.com“ arenoje Los Andžele arba per televiziją LeBroną sveikino tiek krepšinio, tiek pramogų pasaulio atstovai.

„Sveikinimai LeBronui pagerinus visų laikų rekordą!“ – tviteryje rašė gyvai rungtynes stebėjusi kita „Lakers“ legenda Magicas Johnsonas.

„Sveikinimai. Darai legendinius dalykus“, – rašė vienas pagrindinių LeBrono konkurentų karjeros metu Stephenas Curry.

„Garbė sakyti, kad žaidžiau prieš visų laikų geriausią. Niekada nevadinau tavęs Karaliumi, bet tu tikrai esi Karalius. Pagarba. Joks žaidėjas ateidamas į lygą neturėjo tokio spaudimo pateisinti lūkesčius, o tu juos ne tik išpildei, bet ir viršijai“, – rašė ne vienoje dvikovoje su LeBronu gindamas „Boston Celtics“ garbę varžęsis Paulas Pierce'as.

„Tikra didybė. Esu dėkingas, kad galėjau stebėti ir būti dalimi tavo kelionės. Istorija sukurta“, – teigė ilgametis LeBrono komandos draugas Klivlande Kevinas Love'as.

„LeBronas Jamesas yra geriausias visų laikų žaidėjas! Diskusija baigta!“ – pareiškė „Atlanta Hawks“ lyderis Dejounte Murray.

TNT televizijos eteryje LeBroną sveikino ir daugiau įžymybių: atlikėjai Kendrickas Lamaras, Rihanna, Snoop Dogg ir Drake'as, NBA žvaigždės Kevinas Durantas, Carmelo Anthony, Anthony Davisas, Charlesas Barkley ir Shaquille'as O'Nealas bei legendinis „San Antonio Spurs“ treneris Greggas Popovichius.

Be to, rungtynes „Crypto.com“ arenoje stebėjo tokios žvaigždės kaip Denzelis Washingtonas, Floydas Mayweatheris ir Jay-Z.

Kiti sveikinimai LeBronui:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius