Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 01

„Warriors“ apsidraudė po Kevino Duranto traumos – įsigijo Mattą Barnesą

Nors dar nepateikta oficiali informacija apie Kevino Duranto traumos rimtumą ir galimą nežaidimo laiką, tačiau „Golden State Warriors“ jau ėmėsi veiksmų skylei sudėtyje užkišti. Į ekipą pasikvietė veteraną Mattą Barnesą.
Mattas Barnesas
Mattas Barnesas / „Scanpix“/AP nuotr.

Iškart po K.Duranto trauma pasibaigusio pralaimėjimo Vašingtone NBA vicečempionai susisiekė su M.Barnesu ir susitarė dėl sutarties. Krepšininkas apie tai jau patvirtino savo „Instagram“ paskyroje.

36 metų veteranas šį sezoną pradėjo su „Sacramento Kings“ klubu ir per 25 aikštėje praleidžiamas minutes vidutiniškai rinko po 7,6 taško, 5,5 atkovoto kamuolio ir 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

M.Barnesas jau yra žaidęs „Warriors“ gretose 2006–2008 metais.

Sutartis su puolėju sutrukdė „Warriors“ planams įsigyti ispaną Jose Manuelį Calderoną.

Sezoną su „Los Angeles Lakers“ pradėjęs įžaidėjas neseniai buvo atleistas ir jau sutaręs dėl sutarties su „Warriors“. Tačiau M.Barneso įsigijimas sutrukdys ispanui prisijungti prie komandos, nes sudėtyje yra likus tik viena laisva vieta.

Vis dėlto „Warriors“ pasielgs sąžiningai – oficialiai pasirašys sutartį su J.M.Calderonu ir iškart jį atleis. Šiuo atveju ispanas gaus susitartą atlyginimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius