Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 23

„Warriors“ bėda – trenerį S.Kerrą kamuoja rimtos sveikatos problemos

„Golden State Warriors“ laimėjo ir trečiąsias NBA atkrintamųjų serijos rungtynes prieš „Portland Trail Blazers“ ekipą, tačiau prieš šį mačą pasirodė netikėta žinia. NBA vicečempionų treneris Steve'as Kerras praleido susitikimą dėl „ligos“, tačiau pasirodė pranešimų, kad 51-erių specialistą kamuoja rimtos bėdos.
Steve'as Kerras
Steve'as Kerras / „Scanpix“ nuotr.

Kaip teigia mercurynews.com žurnalistas Marcusas Thompsonas, „Warriors“ treneris jaučiasi blogai ir sunkiai gali vaikščioti. Komanda tiesiog nežinojo, kaip pranešti naujieną apie jo sveikatą, todėl tiesiog paskelbė, kad S.Kerras susirgo.

Kaip teigia M.Thompsonas, paaiškinimas „treneris nesijaučia gerai“ reiškia, kad nutiko kažkas rimto. Kitu atveju būtų įvardijama konkreti priežastis.

Pasak šaltinių, S.Kerras sunkiai gali vaikščioti ir yra kamuojamas skausmų. Sudėtingiausia šioje situacija, kad tai treneriui yra neįprasti potyriai ir skiriasi nuo problemų, dėl kurių jis praleido dalį 2015-2016 m. sezono.

Tuomet jis nebuvo su komanda pirmose 43-ose reguliaraus sezono rungtynėse, nes kilo komplikacijų po vasarą atlikto nugaros operacijos. S.Kerrą tuomet kamavo dideli galvos skausmai, pykinimas, bendras silpnumas. Net ir sugrįžęs jis nebuvo visiškai sveikas, tačiau sugebėjo kontroliuoti problemas, tačiau pasak šaltinių, šioje serijoje su „Trail Blazers“ blogai jautėsi nuo pat pradžių.

Būtent S.Kerro sveikatos problemos yra pagrindinė priežastis, kodėl „Warriors“ šį sezoną asistentu pasamdė nė jauną ir perspektyvų strategą, o daug vyriausiojo trenerio patirties turintį Mike'ą Browną.

Jis ne tik yra komandą atvedęs iki NBA superfinalo, bet ir treniravęs tokias žvaigždes kaip LeBronas Jamesas ar Kobe Bryantas.

Kaip teigia portalas, serijoje su Portlando ekipa bei antrajame raunde S.Kerro nebuvimas gal ir nebus didelė problema. „Warriors“ yra gerai veikiantis mechanizmas, žaidėjai turi pakankamai patirties kaip ir M.Brownas. Vis dėlto kovoje dėl titulo komandai žūtbūt reikalingas S.Kerras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius