-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 04

„Wizards“ mažylis ir vėl įkliuvo – stumtelėjo teisėją ir buvo išvarytas

„Washington Wizards“ klubo mažyliui Isaiah Thomasui pastarosios savaitės NBA lygoje tampa tikru košmaru. Iš pradžių krepšininkas buvo diskvalifikuotas už tai, kad nuėjo į tribūnas ir pamokė šlykščiais necenzūriniais žodžiais besispjaudžiusį aistruolį, o dabar, prabėgus pusantros minutės nuo mačo pradžios, buvo išvarytas už smulkų kontaktą su teisėju.
Isaiah Thomasas
Isaiah Thomasas / „Scanpix“/AP nuotr.

175 cm ūgio įžaidėjas pirmojo kėlinio pradžioje nepasidalijo kamuolio su „Portland Trail Blazers“ puolėju Carmelo Anthony, o tarsi norėdamas išreikšti nepasitenkinimą tylėjusiu teisėjo Marato Koguto švilpuku stumtelėjo šalia buvusį arbitrą į šoną.

Susvyravusio teisėjo nuosprendis buvo negailestingas – Isaiah Thomasas buvo išvarytas iš aikštės. Nuo rungtynių pradžios buvo praėjusi vos 1 minutė ir 28 sekundės.

Tiesa, teisėjų brigada dar peržiūrėjo epizodą, tačiau galutinio verdikto nepakeitė. „Wizards“ klubas mačą pralaimėjo 103:122.

„Aš matydamas šį epizodą neturėjau tokio aiškaus vaizdo. Jie grūmėsi dėl kamuolio. Iš mano pozicijos atrodė, kad teisėjas tiesiog prarado pusiausvyrą, tačiau M.Kogutas viską puikiai jautė, o paskui dar sykį peržiūrėjo, todėl tikriausiai tai teisingas sprendimas“, – po mačo dėstė „burtininkų“ treneris Scottas Brooksas.

Elias Sports Bureau atliko tyrimą ir išsiaiškino, kad prieš I.Thomasą paskutinis per pirmąsias dvi rungtynių minutes iš aikštės išvarytas krepšininkas 2002 metais buvo „Utah Jazz“ krepšininkas Gregas Ostertagas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius