Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 14

Ypatingą sukaktį pažymėjusi Vanessa Bryant: „Kasdien trokštu sugrįžti į tą rytą“

Prieš ketverius metus ir vieną dieną Kobe Bryantas sužaidė paskutines savo karjeros rungtynes NBA lygoje. Sausį tragiškai žuvusio krepšininko žmona Vanessa pirmadienį prisiminė paskutinį vyro pasirodymą su geltonais „Los Angeles Lakers“ marškinėliais.
Kobe Bryantas ir žmona Vanessa.
Kobe Bryantas ir žmona Vanessa. / „Scanpix“ nuotr.

Sraigtasparnio katastrofoje žuvusio K.Bryanto žmona instagrame įsikėlė 5 minučių trukmės įrašą, kuriame atrinkti geriausi „Lakers“ legendos paskutinių rungtynių epizodai ir jo kalba po mačo pabaigos.

„Mano vyras sunkiai dirbo 20 metų. Jis atidavė viską, – savo 14 mln. sekėjų instagrame rašė V.Bryant. – Viskas, ko jis norėjo, tai praleisti kuo daugiau laiko su savo mergaitėmis ir manimi, kad atsiimtų už prarastą laiką. Jis norėjo būti kartu per bet kokią mergaičių progą ar ypatingą momentą.

Tačiau po karjeros pabaigos jis turėjo vos 3 metus ir 9 mėnesius. Per tą laiką mes susilaukėme dar dviejų dukrų, jis laimėjo Oskarą, atidarė „Granity“ studiją, tapo geriausiai perkamos knygos autoriumi ir treniravo Giannos krepšinio komandą. Ji dirbo sunkiai ir atidavė visą save septynias dienas per savaitę, taip pat, kaip jos tėtis.

Kasdien trokštu sugrįžti į tą rytą. Norėčiau, kad tą sausio 26-ąją būtų įvykusios įprastos vietinės rungtynės. Gyvenimas neteisingas. Tai nesąmonė.“

Paskutinėse karjeros rungtynėse K.Bryantas pelnė net 60 taškų ir išplėšė „Lakers“ pergalę prieš „Utah Jazz“ – 101:96.

Iš karto po mačo jis patraukė prie savo šeimos narių, o tai įamžinta ir įraše, kurį įsikėlė V.Bryant. Kobe apsikabino Vanessą, o netrukus pabučiavo ir dukteris Gianną bei Natalią, ištardamas „žvėries režimas“.

Įrašo pabaigoje Kobe su šeima eina link išėjimo iš „Staples Center“ arenos, padėdamas tašką savo NBA karjerai.

„Tai – nuostabi galimybė išgyventi nuostabius momentus su šeima ir užbaigti tai, ką pradėjome. Įspūdinga, kaip greitai bėga laikas. Esu labai palaimintas ir dėkingas. Mano svajonės išsipildė“, – po paskutinių karjeros rungtynių sakė Kobe.

Jau po kelių mėnesių, 2016-ųjų gruodį jis ir Vanessa susilaukė dukters Biankos, o 2019 m. birželio 20 d. gimė ir ketvirtoji Bryantų dukra Capri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius