Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 08

Ypatingas svečias: Artūras Karnišovas susitiko su Baracku Obama

Buvęs JAV prezidentas Barackas Obama yra ištikimas „Chicago Bulls“ sirgalius. Jis nepraleido progos išvysti, kaip jo palaikoma komanda po penkerių metų pertraukos sugrįžta į NBA atkrintamąsias, o po mačo susitiko ir su klubui vadovaujančiu Artūru Karnišovu.
Artūras Karnišovas susitiko su Baracku Obama
Artūras Karnišovas susitiko su Baracku Obama / „Chicago Bulls“ „Twitter“ nuotr.

2009–2017 m. JAV prezidento pareigas ėjęs B.Obama apsilankė trečiadienio „Bulls“ rungtynėse su „Boston Celtics“.

Nors „buliai“ jas pralaimėjo 94:117, palankus rezultatas diena anksčiau vykusiose rungtynėse Klivlande, kur „Orlando Magic“ 120:115 įveikė „Cleveland Cavaliers“, užtikrino Čikagos klubui mažiausiai šeštąją vietą Rytų konferencijoje ir atvėrė duris į atkrintamąsias, kuriose „Bulls“ žais pirmąsyk nuo 2017-ųjų.

Šia proga į „United Center“ arenos tribūnas atvyko ir B.Obama, kuris prieš prezidentavimą buvo Ilinojaus valstijos gubernatorius bei yra prisiekęs Čikagos sporto komandų gerbėjas.

Dar būdamas prezidentu, B.Obama sveikindavo NBA čempionus Baltuosiuose rūmuose ir ne sykį jiems priminė apie tai, kurią komandą palaiko.

Kai 2011-aisiais jis sveikino „Los Angeles Lakers“ ir jos trenerį Philą Jacksoną su titulu, B.Obama nepamiršo priminti, kad šešis iš vienuolikos čempiono žiedų strategas iškovojo būtent su „Bulls“ ekipa dešimtajame dešimtmetyje, taip pat pabrėžė tuo metu NBA lyderiavusios Čikagos komandos atgimimą.

O 2016-ųjų pradžioje, priimdamas tuometinius NBA čempionus „Golden State Warriors“, tą sezoną besitaikiusius į (o galiausiai ir pagerinusius) „Bulls“ pergalių reguliariajame sezone rekordą, teigė, kad smagu būti žmonių iš geriausios visų laikų komandos draugijoje.

„Esame laimingi, kad šalia turime Steve'ą Kerrą iš 1995–1996 m. sezono „Bulls“ komandos“, – juokėsi B.Obama, žvelgdamas į „Warriors“ vyr. trenerį, savo laiku žaidusį Michaelo Jordano pašonėje Čikagoje.

Į „Bulls“ rungtynes prieš „Celtics“ B.Obama atsivedė ir jaunuolių iš savo fondų, kurie padeda siekti tikslų nepasiturintiems vaikams.

O po rungtynių B.Obama apsilankė ir „Bulls“ biure, kur ranką jam spaudė ir nuo 2020 m. balandžio Čikagos klubo krepšinio operacijas kuruojantis Artūras Karnišovas.

„Jūs visada laukiamas“, – rašė „Bulls“ klubas buvusiam prezidentui.

„Bulls“ ekipa šį sezoną turi 45 pergales ir 35 pralaimėjimus bei reguliarųjį sezoną užbaigs penktoje arba šeštoje Rytų konferencijos vietoje. Pirmajame atkrintamųjų etape „bulių“ lauks akistata prieš kažkurį iš šių trijų klubų: „Milwaukee Bucks“, „Boston Celtics“ arba „Philadelphia 76ers“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius