-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 08

Žmonės, buvę šalia, pasakoja LeBrono Jameso 38 388 taškų istoriją

Stepheno Curry smagiausias atsiminimas iš rungtynių prieš LeBroną Jamesą nėra iš to meto, kuomet jis su „Golden State Warriors“ laimėjo tris NBA titulus, nugalėdamas „Karaliaus“ komandas. Tas prisiminimas yra iš 2009-10 metų sezono, kuris buvo pirmas S.Curry ir septintas L.Jamesui.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

Jiedu pirmąkart susipažino, kuomet L.Jamesas apsilankė koledžo rungtynėse, kuriose rungtyniavo S.Curry. Dieną prieš pirmąją tarpusavio dvikovą NBA, L.Jamesas pasikvietė būsimą varžovą pas save namo.

„Man, pirmamečiui, tai buvo emocijų viesulas, – prisiminė S.Curry. – Prisiminkime, kokia jis žvaigždė, koks yra talentingas, koks jis stiprus. Nėra tokios situacijos, kurioje jis negalėtų atlikti metimo.“

Tą vakarą L.Jamesas sumetė 31 tašką, beveik viską versdamas iš po krepšio ir nuo baudų linijos. Pataikė jis tada tik vieną tritaškį.

Prabėgo daugiau nei dešimt metų, dabar L.Jameso krepšinis yra kiek kitoks, nors deda iš viršaus jis vis dar taip pat galingai. NBA dėjo daug žingsnių į priekį nuo to momento, kai jaunasis LeBronas pradėjo čia žaisti 2003-siais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius