-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 01

Žmonos vėl su vyrais, o vaikai – su tėčiais: šeimos atvyksta į NBA „burbulą“

Fredas VanVleetas savo šeimos nematė daugiau nei du mėnesius, tačiau po pralaimėjimo Rytų konferencijos pusfinalio starte proga vėl susitikti buvo puikus būdas praskaidrinti gynėjo dieną.
Lebronas Jamesas ir Anthony Davisas
Lebronas Jamesas ir Anthony Davisas / „Scanpix“ nuotr.

Žaidėjai pirmadienį pradėjo vėl susitikti su savo šeimų nariais „burbule“, tai neabejotinai bus šviežių spalvų pliūpsnis krepšininkų kasdienybėje.

„Manau, paskutinį kartą juos mačiau per Tėčio dieną, tad praėjo nemažai laiko. Tačiau dabar smagu susitikti, ypač po to, kai mums atspardė užpakalius vakar“, – sakė F.VanVleetas, omenyje turėjęs pralaimėjimą 94:112 prieš „Boston Celtics“.

Pirmosios NBA komandos į „burbulą“ atvyko liepos 7-ąją, tačiau štai „Raptors“ kelyje yra daug ilgiau, mat jau birželio 22-ąją pradėjo treniruotis Floridoje.

Į „burbulą“ krepšininkų šeimos vykti pradėjo praėjusią savaitę, kad galėtų karantinuotis tinkamą laiką prieš pradedant visavertį gyvenimą.

Kai įsilies į „burbulą“, šeimų nariai privalės laikytis visų taisyklių, kurių laikosi ir krepšininkai: kasdienis testavimas, kaukės ir pan.

NBA taikėsi į pirmadienį, mat tada jau turėjo būti sužaistas pirmasis atkrintamųjų etapas ir nemaža dalis krepšininkų turėjo būti išvykę. Tiesa, tai nenutiko, nes keletą dienų rungtynės nevyko, kai žaidėjai boikotavo jas, iškeldami rasinę nelygybę į pirmą planą.

Danny Greenas iš „Los Angeles Lakers“ pasakojo, kad jo sužadėtinė praėjusią savaitę atkeliavo į Floridą, bet krepšininkas ne mažiau pasiilgo ir savo šunų. Deja, augintiniai į „burbulą“ nėra įleidžiami.

„Vaikai tikrai bus patenkinti, jie nematė savo tėčių kurį laiką. Tad taip, tai tikrai praskaidrins nuotaiką“, – įsitikinęs D.Greenas.

Daugiausiai vienas žaidėjas gali į „burbulą“ pasikviesti keturis asmenis, į kiekvienas atkrintamųjų rungtynes žaidėjas galės pakviesti vieną žmogų, o šiam ant rankų galės būti vaikas.

Tiesa, ne visi krepšininkai planavo savo šeimų atvykimą, mat kai kurių atžalos šiemet pradeda eiti į mokyklą ar tiesiog nenorima įsprausti artimųjų į uždarą ir griežtą aplinką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius