Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 03

Žvaigždės vargai: krepšinio stovą dalimis gavęs Stephenas Curry plušo penkias valandas

Geriausiu visų laikų snaiperiu tituluojamas Stephenas Curry daugiau nei dvi savaites nė sykio nepataikė į krepšį. Ne, „Golden State Warriors“ žvaigždė karantino metu neprarado savo taiklumo, o tiesiog namuose neturėjo krepšio, į kurį galėtų mėtyti. Galiausiai, 32-erių įžaidėjas nusprendė įsirengti krepšinio stovą, tačiau ši užduotis nebuvo tokia paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.
Stephenas Curry plušo surinkinėdamas krepšinio stovą
Stephenas Curry plušo surinkinėdamas krepšinio stovą / „Scanpix“ nuotr.

Už 40 kilometrų nuo San Francisko, Atertone, įsikūręs S.Curry labiausiai prisidėjo prie NBA tolimų metimų revoliucijos, tad veikiausiai nė nepamanytumėte, kad savo valdose jis iki šiol neturėjo krepšio, į kurį gali mėtyti kiekvieną laisvą akimirką.

Vis dėlto tai tiesa – kartu su likusiu pasauliu įkalintas karantine, krepšininkas daugiau nei dvi savaites leido be kamuolio ir krepšio ir tik po kurio laiko susizgribo, kad reiktų palavinti ranką šaudant iš toli.

Į pagalbą šioje vietoje atėjo žaidėjo žmona Ayesha, kuri internetu užsakė savo vyrui krepšinio stovą, tačiau tai buvo tik pradžia.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Ayesha ir Stephenas Curry
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Ayesha ir Stephenas Curry

Gavęs siuntinį jau kitą dieną, S.Curry susidūrė su netikėta problema – stovą dar ir reikėjo surinkti.

„Išvydęs visas instrukcijas buvau priblokštas, – pripažino NBA žvaigždė. – Turėjau gana rimtai paplušėti.“

40,2 mln. JAV dolerių per metus uždirbantis atletas vargo penkias valandas, kol galiausiai jo darbas buvo baigtas ir S.Curry kieme pagaliau atsirado krepšys.

Bet tuomet iškilo kita problema – „Warriors“ lyderis namuose neturėjo nė vieno kamuolio, skirto žaidimui lauke.

S.Curry išbandė salei skirtą žaidimo įrankį, bet jis atlaikė vos pusantros dienos, tad krepšininkui teko užsisakyti kitą, žaidimui lauke pritaikytą kamuolį.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Stephenas Curry reaguoja į Klay Thompsonas traumą
AFP/„Scanpix“ nuotr./Stephenas Curry reaguoja į Klay Thompsonas traumą

Pagaliau pastarosiomis dienomis „Warriors“ lyderis jau galėjo prisiminti, ką reiškia metimai į krepšį ir lauke praleisti ne vieną valandą.

Tiesa, papasakojęs šią istoriją „Wall Street Journal“ leidiniui, S.Curry pridūrė, jog tokios jo problemos yra menkniekis palyginus su tuo, ką šiuo metu išgyvena su koronavirusu kovojantys žmonės.

Pasak „Warriors“ žaidėjo, sportininkų bandymai išlaikyti sportinę formą yra mažiausiai visus turinti jaudinti tema.

Snaiperis karantino laikotarpiu rado ir veiklos susijusios su dabartine situacija – praėjusią savaitę jis instagrame viešai kalbėjosi su ties koronaviruso tyrimais dirbančiu gydytoju Anthony Fauci bei kartu bandė atsakyti į žmonėms rūpimus klausimus apie virusą.

Be to, S.Curry papasakojo, jog namuose turi ką veikti ir be taiklumo lavinimo – pastaruoju metu jis itin daug užsiima su trimis savo vaikais, priverstais mokytis nuotoliniu būdu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius