Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 23

Žvaigždėtame Los Andželo derbyje – „Clippers“ pergalė ir K.Leonardo spindesys

„Lakers“ prieš „Clippers“, LeBronas Jamesas prieš Kawhi Leonardą – NBA aistruoliai tikro deserto sulaukė jau pirmąją naujojo sezono dieną. Principinę lygos favoritų iš Los Andželo pirmąją akistatą laimėjo namuose žaidęs „Clippers“ – 112:102 (22:25, 40:29, 23:31, 27:17).
Kawhi Leonardas ir LeBronas Jamesas
Kawhi Leonardas ir LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

„Lakers“ pirmavo iki antrojo kėlinio vidurio, o vienu metu turėjo net 11 taškų pranašumą, tačiau rungtynių svarstyklės po truputį pradėjo slysti šeimininkų pusėn.

Antrojo ketvirčio metu „Clippers“ perėmė iniciatyvą ir užtikrintai nulėkė į priekį.

Trečiojo kėlinio pradžioje Doco Riverso vyrų pranašumas pasiekė rekordinę 14 taškų žymą, bet tuomet iniciatyvos ėmėsi Danny Greenas. Jis vienas per šį ketvirtį pelnė net 18 taškų ir inicijavo spurtą.

VIDEO: K.Leonardo solidus debiutas

„Lakers“ laimėjo atkarpą 15:0 ir ne tik pasivijo savo varžovus, bet ir po ilgos pertraukos išsiveržė į priekį 85:82. Įdomu tai, kad šią sėkmingą atkarpą svečiai sužaidė tuomet, kai ant atsarginių suolo buvo pasodintas L.Jamesas.

Visgi pajutę grėsmę, „Clippers“ krepšininkai iš karto susiėmė. Tuomet jau šeimininkai smogė atkarpa 10:0 ir dar kartą šanso savo principiniams varžovams nesuteikė.

„Clippers“ į priekį tempė K.Leonardas, pelnęs 30 taškų, atkovojęs 6 kamuolius ir atlikęs 5 rezultatyvius perdavimus. Lou Williamsas pridėjo 21, Montrezlas Harrellas – 17.

„Lakers“ Danny Greenas pataikė 7 tritaškius iš 9 ir pelnė 28 taškus, Anthony Davisas – 25 ir atkovojo 10 kamuolių, L.Jamesas – 18 ir atkovojo 9 kamuolius bei atliko 8 rezultatyvius perdavimus. „Karaliui“ būnant aikštėje varžovai pelnė 8 taškais daugiau nei „Lakers“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius