Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2016 08 08

Allenas Iversonas davė dar vieną šmaikštų atsakymą į legendinį klausimą apie treniruotes

Legendinis „Philadelphia 76ers“ žaidėjas Allenas Iversonas dar kartą sulaukė klausimo, kurio jau niekada nebesitikėjo išgirsti. Žurnalistas spaudos konferencijoje dar sykį bandė pašiepti buvusį krepšininką už jo 2002-ųjų monologą apie treniruotes, tačiau gavo skaudžią pamoką, kad iš 2001-ųjų naudingiausio NBA krepšininko tyčiotis nereikėtų.
Allenas Iversonas
Allenas Iversonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Ar vis dar taip pat galvoji apie treniruotes?“ – paklausė žurnalistas savaitgalį vykusioje spaudos konferencijoje. Tačiau tai jis buvo priverstas pakartoti dar kelis kartus, o po to A.Iversonas parodė savo nepasitenkinimą šiuo pasigirdusiu klausimu.

A.Iversonas 2002-ųjų spaudos konferencijoje žodį „treniruotės“ pakartojo daugiau nei 20 kartų. Vėliau jis tai paaiškino tuo, kad buvo labai nustebintas jį užsipuolusių žurnalistų. Jis galvojo, kad tai turėtų būti teigiama atmosfera, tačiau jie pradėjo kritikuoti žaidėją dėl treniruočių, o ne dėl pasirodymo rungtynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius