Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalno pagyrų sulaukęs K.Jakučionis – tarp geriausių prestižinėje stovykloje

17-metis Lietuvos talentas Kasparas Jakučionis praėjusį savaitgalį viešėjo Jungtinėse Valstijose, kur dalyvavo prestižinėje „Basketball Without Borders“ stovykloje. „Barcelona“ klubui atstovaujantis jaunuolis buvo išrinktas tarp geriausių stovyklos žaidėjų ir sulaukė daugybės pagyrų.

Lygiagrečiai su NBA „All-Star“ renginiu Indianapolyje vykusi stovykla truko tris dienas, o joje dalyvavo 40 talentingiausių jaunuolių iš viso pasaulio, išskyrus JAV.

Tarp jų buvo ir K.Jakučionis bei Kauno „Žalgirio“ sistemos auklėtinis Mantas Juzėnas.

Trečius metus Barselonoje tobulėjantis K.Jakučionis buvo išrinktas tarp dešimties geriausių stovyklos žaidėjų ir sulaukė pagyrų iš žymaus ESPN analitiko Jonathano Givony.

„Puikus savaitgalis įžaidėjui iš Lietuvos. Vienas geriausių tikrų krepšininkų šioje stovykloje. Nuostabus pikenrolo žaidėjas, kuris gerai ginasi ir gali pataikyti“, – lietuvį apibūdino ESPN analitikas.

Jis atskleidė ir K.Jakučionio išmatavimus – lietuvio ūgis su batais yra 198 cm, sparnų (ištiestų rankų) ilgis – 202,5 cm, svoris – beveik 90 kg.

K.Jakučionį pagyrė ir „madehoops“ skautas Maxas Feldmanas.

„17-metis gynėjas Kasparas Jakučionis turėjo kelias fantastiškas dienas Indianapolyje. 195 cm ūgio šveicariškam peiliui reikia labai nedaug, kad duotų naudos komandai. Nugludintas, aštrus ir kietas“, – rašė amerikietis.

Iš Vilniaus kilęs K.Jakučionis nuo 2021 m. tobulėja „Barcelona“ sistemoje. Jis jau spėjo debiutuoti bei pelnyti pirmuosius taškus ir Ispanijos ACB pirmenybėse, ir Eurolygoje, bet daugiau žaidžia ketvirtoje Ispanijos lygoje, kurioje neseniai užfiksavo trigubą dublį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius