Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 20

Naujosios Zelandijos krepšinio žvaigždė atleista iš darbo dėl nenoro skiepytis

Australijos krepšinio lygoje praėjusį sezoną žibėjęs Tai Websteris liko de darbo. Naujosios Zelandijos „Breakers“ klubas nutraukė 2 metus turėjusią galioti sutartį dėl 26-erių krepšininko atsisakymo skiepytis.
Tai Websteris
Tai Websteris / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Tai Websteris

„Aš visiškai palaikau žaidėjo teisę rinktis. Deja, mes gyvename nepaprastai laikais ir be skiepo jis negalės laisvai keliauti, taigi ir padėti mums krepšinio rungtynėse“, – teigė klubo savininkas Mattas Walshas.

T.Websteris praėjusį sezoną Australijos lygoje rinko po 17,2 taško, 4,9 atkovoto kamuolio ir 4,9 rezultatyvaus perdavimo.

„Jis žaidė tiesiog nuostabiai. Linkime jam viso ko geriausio ir paliekame duris atviras sugrįžimui“, – pridūrė Naujosios Zelandijos klubo savininkas.

Praėjusį mėnesį „Breakers“ klubą paliko ir vyresnis Tai brolis Corey Websteris. Jis sukėlė tikrą audrą Naujoje Zelandijoje, melagingai pareiškęs, kad „Pfizer“ vakcina pasaulyje pražudė beveik tiek pat žmonių, kiek ir COVID-19.

C.Websteris taip pat turėjo dar 2 metus turėjusią galioti sutartį. Ji, anot pranešimo, buvo nutraukta abipusiu susitarimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius