Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo ir paskutinis JAV olimpinės krepšinio rinktinės narys

JAV žiniasklaida neužtruko išsiaiškinti ir paskutinį dvyliktą šios vasaros amerikiečių olimpinės krepšinio rinktinės narį. Juo tapo Kawhi Leonardas.

15min jau skelbė, kad į rinktinę buvo pasirinkti vienuolika ryškių NBA krepšininkų, tarp kurių – LeBronas Jamesas, Stephenas Curry, Kevinas Durantas, Joelis Embiidas ir kiti.

Nors manyta, kad paskutinė dvyliktoji pozicija bus užpildyta daug vėliau, dabar ESPN ir „The Athletic“ jau praneša, kad prie komandos prisijungs ir K.Leonardas.

Teigiama, kad „Los Angeles Clippers“ puolėjas tik antradienį patvirtino savo norą dalyvauti Paryžiaus olimpinėse žaidynėse JAV rinktinės direktoriui Grantui Hillui.

Tai bus pirmas kartas, kai Kawhi atstovaus JAV rinktinei viename iš didžiųjų nacionalinių komandų turnyrų.

JAV rinktinės sudėtis

  • LeBronas Jamesas, Stephenas Curry, Kevinas Durantas, Joelis Embiidas, Anthony Davisas, Devinas Bookeris, Anthony Edwardsas, Jaysonas Tatumas, Jrue Holiday, Bamas Adebayo, Tyrese'as Haliburtonas ir Kawhi Leonardas.

Šį sezoną NBA pirmenybėse jis renka po 23,7 taško ir 6,1 atkovoto kamuolio. „Clippers“ Vakarų konferencijoje užėmė ketvirtąją vietą ir atkrintamąsias varžybas pradės akistata su „Dallas Mavericks“.

Steve'o Kerro treniruojama JAV komanda gali tapti ir Lietuvos varžove Prancūzijoje. Amerikiečiai žais C grupėje su Serbija, Pietų Sudanu ir olimpinio atrankos turnyro Puerto Rike nugalėtojais. Jais pretenduos tapti lietuviai.

Olimpinės žaidynės vyks nuo liepos 26 iki rugpjūčio 11 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius