TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 09 10

Rinktinės grįžimu į krepšinio elitą pasidžiaugęs G.Žibėnas: „Mes dar dainuosim“

Giedrius Žibėnas, Kazio Maksvyčio asistentas Lietuvos krepšinio rinktinėje, teigia, kad, nepaisant čempionato baigties, Lietuva sugrįžo į pasaulio krepšinio elitą ir nusipelnė visų varžovų pagarbos. Pasak Vilniaus „Ryto“ stratego, žaidėjai mėgavosi žaidimu rinktinėje – ir tai vienas svarbiausių dalykų.

Emocinga žinute G.Žibėnas pasidalijo socialiniuose tinkluose.

Primename, kad ketvirtfinalyje nuo serbų kritusi Lietuvos rinktinė turnyrą užbaigė šeštoje vietoje, paskutiniame mače 63:98 nusileidusi Latvijai. G.Žibėnas patirtų nesėkmių nesureikšmino.

„Šis postas nėra apie tai, kaip mes įveikėm galingas komandas ar pralaimėjom rungtynes serbams ar latviams – tai apie 56 dienas, praleistas stipriausiame kolektyve, tiek rūbinės prasme, tiek štabo prasme. Apie visas bemieges ir sekinančias naktis, apie stovėjimą vienas už kitą Vardan Tos Lietuvos!

Taip pat šis postas apie STIPRŲ galutinį rezultatą, pasiektą su komanda, kurioje „nebuvo nei geriausių žaidėjų, nei geriausių trenerių“, – rašė G.Žibėnas.

„Po kelių metų pertraukos grįžom į elitą, privertėme visus be išimties mus gerbti, įrodėm, kad ir vėl galim kautis su visais varžovais be išimties, gavom be galo daug gražių žodžių iš varžovų stovyklų, žmonės kaifavo žiūrėdami į mūsų žaidimo stilių.

Kas dar svarbiau – visi žaidėjai kaifavo žaisdami kartu, kovėsi vienas už kitą, stovėjo už trenerių štabą, atsidaužė už Lietuvą visi be išimties, pagarba kiekvienam!

Atskiras AČIŪ Kaziui už sukurtą atmosferą štabe, komandoje ir visoje Lietuvoje. Žinau viena – ateinantį sezoną sutikus bet kurį žaidėją ar štabo narį, užplūs tik geriausi atsiminimai!

Ypatinga padėka už palaikymą visiems mūsų artimiesiems ir šeimos nariams, nes tik jie palaikys visada vienodai nuoširdžiai, tik ji žinos, kiek emocijų ir sąžiningo darbo reikalauja tokie maratonai.

P.S. Mes dar dainuosim (ir labai labai greitai)“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius