-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2022 10 07

Už Atlanto dar vienos kosminės V.Wembanyamos rungtynės, šįkart – pergalingos

Prancūzų krepšinio vienaragis Victoras Wembanyama, kuriam prognozuojamas pirmasis šaukimas ateinančioje NBA naujokų biržoje, vedė Paryžiaus „Metropolitans 92“ ekipą į pergalę draugiškose rungtynėse JAV.
Victoras Wembanyama
Victoras Wembanyama / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Metropolitans 92“ antrą sykį per dvi dienas susitiko su jaunųjų talentų atstovaujama „G League Ignite“ ekipa ir šįkart šventė pergalę 112:106.

18-metis V.Wembanyama buvo ryškiausia žvaigždė aikštėje – pelnė 36 taškus, sugriebė 11 atšokusių kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 4 metimus.

Jo vedama Paryžiaus ekipa ketvirtajame kėlinyje panaikino dviženklį deficitą ir galiausiai šventė pergalę. Paskutinį ketvirtį svečiai laimėjo net 38:20.

VIDEO: Victor Wembanyama Drops MONSTER DOUBLE-DOUBLE - 36 PTS & 11 REB ?

„G League Ignite“ šįkart neteko savo lyderio Scooto Hendersono, kuriam prognozuojamas šaukimas iš karto po V.Wembanyamos.

18-metis 188 cm ūgio amerikietis dar pirmajame kėlinyje susidūrė su 220 cm ūgio prancūzų supertalentu, susižeidė kelį ir daugiau aikštėje nebepasirodė.

„Viskas gerai. Jaučiuosi sveikas. Tiesiog susimušiau tą vietą ir nenorėjome rizikuoti“, – po rungtynių teigė S.Hendersonas.

„Metropolitans 92“ ekipai tai buvo antrosios draugiškos rungtynės už Atlantos. Pirmąsias 122:115 laimėjo „G League Ignite“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius