Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min dovana prenumeratoriams – stalo žaidimas „Embargo“

Portalas 15min gruodį ir sausį naujiems prenumeratoriams dovanoja išskirtinę dovaną – azartišką, įtraukiantį ir žinias patikrinantį stalo žaidimą „Embargo“. „Embargo“ – tai 15min sukurtas kortelių žaidimas, kuriame prireiks ir žinių, ir sėkmės.
Stalo žaidimas „Embargo“
Stalo žaidimas „Embargo“ / Gedmanto Kropio/BNS nuotr.

„Intelektualūs, smalsūs, ieškantys ir žinių, ir pramogos – tokie yra 15min prenumeratoriai. Toks yra ir mūsų sukurtas stalo žaidimas „Embargo“ – sako Gabrielė Burbienė, 15min rinkodaros ir vystymo vadovė – Esame tikri, kad šis žaidimas džiugins ir tuos, kurie ieško prasmingos smagios dovanos, džiuginsiančios visus metus“.

Gedmanto Kropio/BNS nuotr./Stalo žaidimas „Embargo“
Gedmanto Kropio/BNS nuotr./Stalo žaidimas „Embargo“

Žaidimą „Embargo“ kaip dovaną gaus visi nauji 15min prenumeratoriai, gruodį įsigiję 15min metinę prenumeratą. Prenumeratą įsigyti galite paspaudę šią nuorodą.

Klausimus stalo žaidimui parengė bei taisykles sukūrė 15min rubrikos „Ar žinai?“ redaktorius ir kasdienių testų kūrėjas Ugnius Antanavičius.

„Kurdamas taisykles norėjau, kad jos išsiskirtų iš kitų lietuviškų protinių žaidimų. Todėl žaidime atsirado kauliukas ir specialios „Embargo“ kortelės – jos į žaidimą įneša azarto. Klausimai įvairaus sudėtingumo, tačiau 15min testų sprendėjams daugelis jų tikrai bus įkandami. Tikiu, kad žaidėjai žaisdami atsipalaiduos ir patirs daug gerų emocijų“, – sako U. Antanavičius.

Gedmanto Kropio/BNS nuotr./Stalo žaidimas „Embargo“
Gedmanto Kropio/BNS nuotr./Stalo žaidimas „Embargo“

Žaidime yra 100 kortelių su 500 klausimų, primenančių tuos, kuriuos galite išvysti kasdieniuose 15min testuose.

Žaidėjai trauks korteles, atsakinės į klausimus, laimės tas, kuris atsakys daugiausiai... Tačiau tai, kokius klausimus reikės atsakinėti, lems kauliukas!

Gedmanto Kropio/BNS nuotr./Stalo žaidimas „Embargo“
Gedmanto Kropio/BNS nuotr./Stalo žaidimas „Embargo“

„Embargo“ žaidimą galima žaisti ir dviese, ir komandomis. 100 klausimų kortelių yra suskirstytos į 5 temas – ŽMONĖS, GEOGRAFIJA IR GAMTA, SPORTAS IR ŽAIDIMAI, MUZIKA IR KINAS, ISTORIJA IR KULTŪRA. Kiekvienoje klausimų kortelėje yra po 5 klausimus.

Taip pat žaidimo dėžutėje rasite kauliuką – jį ridendami išsiaiškinsite, į kurį klausimą turėsite atsakyti. O jei išridensite 6, klausimą parinks varžovas.

Dar 10 kortelių yra specialios „Embargo“ kortelės. Jei pavyks ištraukti tokią kortelę, ji gerokai palengvins jūsų gyvenimą – galėsite ją panaudoję už klausimą gauti dvigubai daugiau taškų arba, jei nežinote atsakymo, iš naujo ridenti kauliuką ir atsakinėti į kitą klausimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius