Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būna ir taip: 20 keisčiausių ir juokingiausių įvykių, nutikusių pasaulyje 2020 metais

Nors pasaulio ir Lietuvos naujienose 2020-aisiais dominavo COVID-19 pandemija, per metus pasaulyje nutiko ir kiti mažiau svarbūs, bet keisti ir/ar juokingi įvykiai. Daugelis jų netapo pasaulinio masto naujienomis, tačiau ne vieną privertė nusišypsoti, nustebti ar sutrikti.

Baigiantis metams, portalo 15min rubrika „Ar žinai?“ kviečia susipažinti su 20 keistų, juokingų, netikėtų ir gluminančių įvykių, kurie 2020 m. nutiko pasaulyje. Skaitydami apie daugelį šių įvykių, jūs galite pagalvoti: „neįtikėtina, kad realybėje taip galėtų nutikti“. Tačiau viskas, ką jūs perskaitysite šiame tekste – visiška tiesa.

Panašų tekstą prieš metus buvome parengę ir apie 2019 m. įvykius. Jį skaityti galite paspaudę šią nuorodą.

20. Banginiai išgelbėjo traukinį nuo katastrofos

Nyderlanduose 2020 m. lapkritį vos nenutiko traukinio katastrofa. Laiku nesustojęs metro traukinys pramušė aukštos geležinkelio estakados galinį užtvarą ir nedaug trūko, kad būtų nuskridęs žemyn.

Tačiau nuo skrydžio žemyn iš 10 metrų aukščio ir tragedijos traukinį laimingo atsitiktinumo dėka išgelbėjo... banginiai.

Traukinys pakibo ant didžiulės dviejų banginių uodegas vaizduojančios skulptūros. Kaip tai atrodė, galite matyti žemiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius