-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skelbiami 15min organizuotos Rudens viktorinos prizų laimėtojai – jiems atiteks 15MAX metinė prenumerata

Portalas 15min skelbia Nacionalinės viktorinos Rudens turo nugalėtojus. 15 nugalėtojų iš maždaug 3,5 tūkst. viktorinos dalyvių, išsprendusių visus klausimus iki galo ir pretendavusių į prizus, buvo atrinkti atsitiktine tvarka.
Rudens viktorina
Rudens viktorina / D.Gvildžio koliažas

Laimėtojų sąrašas – žemiau. Su visais laimėtojais 15min susisieks jų registracijos metu nurodytais el. pašto adresais.

Vilma Pagirskienė

Karolina Slapšytė

Gytis Mikučiūnas

Andrius Juskys

Ernestas Lukočius

Angelina Rodienė

Danguolė Mazurevičienė

Anatolijus Reingardas

Sergejus Kovalenkinas

Artūras Cycarevas

Vytautas Šiaučiūnas

Irena Stančikienė

Dovilė Ruibytė

Lina Sluckaitė

Karolis Grigaliūnas

Nugalėtojų laukia 15min prizai – 15MAX metinės prenumeratos. Su mokamo turinio ženkleliu 15MAX kas mėnesį portalas 15min publikuoja daugiau nei 150 išskirtinio turinio straipsnių, kuriuos rengia 15min žurnalistai ir išoriniai autoriai, pristato „The Atlantic“, „Foreign Affairs“, „Fast Company“, „Quartz“, „Inc.“, „MIT Technology“, „New Scientist“, „New York Magazine“, „Psychology Today“, „Rolling Stone“, „The Diplomat“ ir kitų partnerių straipsnius lietuvių kalba. Jei nepatekote tarp nugalėtojų arba nedalyvavote viktorinoje, bet jus domina išskirtinis 15MAX turinys, metinę narystę galite užsisakyti čia.

Nacionalinės viktorinos Rudens turą sudarė 45 klausimai, pobūdžiu panašūs į kasmet 15min organizuojamos populiarios Nacionalinės viktorinos klausimus.

Pirmieji 15 klausimų buvo susiję su Lietuvos literatūra – nuo pirmosios lietuviškos knygos iki šiuolaikinių autorių. Beje, kaip tik šiuo metu 15min organizuoja 15min metų knygos rinkimus, kuriuose balsuoti galite čia.

Kiti 15 klausimų buvo susiję su įžymiais žmonėmis iš Lietuvos. Į šią temą pažiūrėta plačiai – tema apėmė įžymybes mokslo, sporto, kino ir kitose srityse, tiek praeities, tiek dabarties įžymybes.

Paskutiniai 15 klausimų bus susiję buvo susiję su Lietuvos istorija – nuo Mindaugo laikų iki naujausiųjų laikų istorijos.

Kiekvienas viktorinos dalyvis prieš spręsdamas galėjo pasirinkti vieną iš dviejų viktorinos versijų – lengvesnę arba sunkesnę. Klausimai abiejose versijose buvo beveik identiški, bet pasirinkus lengvesnę versiją atsakymus buvo galima rinktis iš 4 variantų. Tuo tarpu pasirinkę sunkesnį variantą dalyviai atsakymų variantų neturėjo – įrašyti atsakymą turėjo patys.

Rasti viktorinos klausimus ir išspręsti juos savo malonumui galite paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius