-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Testas: ar gerai pažįstate socialinius tinklus?

Socialiniais tinklais naudojamės kasdien – nuo seniai pažįstamo „Facebook“ iki sparčiai populiarėjančio „TikTok“. Daugelis tikrai prisimins ir senesnius socialinius tinklus, kurie buvo populiarūs anksčiau, tačiau šiandien užleido vietą kitiems. Kita vertus, nors socialinius tinklus įsijungiame kasdien, ar tikrai pažįstame juos taip gerai, kaip mums atrodo? Šį kartą „Bitės Profai“ parengė testą, kuris patikrins jūsų žinias apie socialinius tinklus.
Socialiniai tinklai
Socialiniai tinklai / Bitės nuotr.

„Kartais pasitaiko situacijų, kai suprantame, kad mažai ką žinome net apie tai, kuo naudojamės kasdien. Net jei gerai išmanome sudėtingesnes socialinių tinklų funkcijas, gali būti, kad nežinome visai paprastų, bet netikėtų ir įdomių faktų apie juos.

Būna ir taip, kad esame įsitikinę, jog tikrai žinome, pavyzdžiui, apie socialinius tinklus viską, tačiau paaiškėja, kad klydome ar žinojome netikslią informaciją. Taigi, jei manote, kad esate socialinių tinklų ekspertas, priimkite šį mūsų iššūkį“, – sako „Bitės Profas“ Karolis Špiliauskas ir kviečia pasitikrinti žinias teste.

Testą sudaro 10 klausimų. Atlikite jį ir išsiaiškinkite, ar apie socialinius tinklus žinote viską. Jei žinosite ne viską, tuomet tikrai praplėsite savo žinias.

Jei apie socialinius tinklus ar išmaniuosius įrenginius norite sužinoti daugiau, pagalbos visada galite kreiptis į didžiuosiuose Lietuvos miestuose įsikūrusius „Bitės Profus“. Nepriklausomai nuo jūsų naudojamo tinklo, jie bet kada patars, atsakys į rūpimus klausimus ir padės išmaniosiomis technologijomis naudotis lengviau.

Daugiau įdomių testų, naudingų podkastų ar netikėtų patarimų bei naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius