-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Testas: ar žinote pagrindines saugaus elgesio vandenyje taisykles?

Vasaros lieka vis mažiau, tačiau noras maudytis ežere, jūroje ar baseine išlieka didelis. Visgi tik nedidelė dalis žino, kokių saugumo reikalavimų reikia laikytis vandenyje. Todėl kviečiame prieš lipant į vandenį pasitikrinti žinias ir atsakyti į pagrindinius klausimus.
Saugus elgesys vandenyje
Saugus elgesys vandenyje / Domo Rimeikos nuotr.

Kam mums labiausiai reikia daug oro plaučiuose? Kuo pavojingas seklus vanduo? Kodėl svarbu giliai kvėpuoti? Tai tik keli klausimai, kurie užduodami kiekvieną vasarą. Poilsiautojai nori būti užtikrinti, kad į vandenį lips saugiai, žinos taisykles ir nereikės pergyventi dėl kiekvieno žingsnio.

Todėl norėdami poilsį paversti tikru malonumu, reikėtų pasitikrinti savo žinias apie vandenį, saugumą jame ir apskritai kelis faktorius, kurie taip pat yra labai svarbūs. Tad kviečiame atsakyti į 7 klausimus, kurie leis pasijusti saugiau.

Norėdami pradėti spręsti testą, spauskite „Pradėti“. Sėkmės!

Lietuva keturis kartus viršija Europos Sąjungos vidurkį pagal skendimų statistiką. Pagrindinė problema – informacijos stoka apie saugų elgesį vandenyje ir draudimų kultūra.

Tad socialinis projektas „Saugi banga“ bando šią problemą mažinti ir gyventojams suteikia galimybę ne tik susipažinti su pagrindinėmis saugaus elgesio vandenyje taisyklėmis, bet ir nurodo, ką daryti susidūrus su pavojumi vandenyje.

Visus 15min testus galite rasti specialiame 15min testų polapyje. 15min prenumeratoriai sulauks ir specialių, tik jiems siūlomų testų ir viktorinų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius