-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Testas: kaip seksis atsakinėti į klausimus, kuriuos sprendė didžiausios pasaulyje viktorinos dalyviai?

Kasmet pirmąjį birželio šeštadienį viktorinų, kryžiažodžių, protmūšių, intelektinių TV žaidimų ir panašių veiklų mėgėjai iš viso pasaulio, taip pat ir Lietuvos, susirungia išskirtiniame renginyje – Pasaulio viktorinos čempionate (PVČ). Kaip jums sektųsi atsakinėti į šio čempionato dalyviams užduodamus klausimus? Portalas 15min kviečia atlikti testą ir tai sužinoti.
Pasaulio viktorinos čempionatas
Pasaulio viktorinos čempionatas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

PVČ – tarptautinė, 5 žemynuose, per 40 šalių ir maždaug 150 miestų visame pasaulyje kartą metuose rengiama viktorina. Ji vyksta ir Lietuvoje. Iš viso PVČ dalyviams kasmet pateikiama 240 klausimų, suskirstytų į 8 temas.

Portalas 15min kviečia išbandyti savo jėgas teste, kuriame rasite 10 klausimų, į kuriuos atsakinėjo ir 2021 m. PVČ dalyviai.

Galite rinktis, kaip norite atsakinėti į klausimus – su atsakymų variantais ar be.

PVČ dalyviai, dalyvaudami šiame renginyje, atsakinėja į klausimus be atsakymų variantų – atsakymus turi įrašyti patys.

Tad jei norite pasijausti panašiai kaip šiame renginyje, bandykite atsakinėti į klausimus be atsakymų variantų. Tokiu atveju teisingą atsakymą reikės įrašyti.

Kita vertus, jei norite lengvesnės pramogos, rinkitės spręsti testą su atsakymų variantais – tuomet liks galimybė išsiaiškinti teisingą atsakymą atmetimo būdu ar tiesiog atspėti.

Klausimai su atsakymų variantais:

Klausimai be atsakymų variantų:

Jei patiko atsakinėti į klausimus, galite dalyvauti 2022 m. Pasaulio viktorinos čempionate. Renginys yra nemokamas ir atviras visiems. Žaidimas birželio 4 d. (šeštadienį) vyks Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Alytuje, Mažeikiuose ir Biržuose. Pradžia – 13 val.

Daugiau informacijos rasite šiame straipsnyje. Registruotis galite paspaudę šią nuorodą. Registracija vyksta iki šio trečiadienio (birželio 1 d.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius