-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Jurga Vaičiūtė

Jurga Vaičiūtė

Autoriaus naujienos

„Stikliai“ tęsia atsinaujinimą: naujas Aludės meniu, cepelinai išlieka, kvies vėlyvųjų pusryčių

„Stikliai“ tęsia atsinaujinimą: naujas Aludės meniu, cepelinai išlieka, kvies vėlyvųjų pusryčių

Dovana – kulinarinė knyga: 10 įdomiausių naujienų apžvalga ir rekomendacijos

Dovana – kulinarinė knyga: 10 įdomiausių naujienų apžvalga ir rekomendacijos

Namų puošmena ir skani dovana – meduolinis namelis. Kepinių ekspertės receptas ir patarimai

Namų puošmena ir skani dovana – meduolinis namelis. Kepinių ekspertės receptas ir patarimai

Pokyčiai „Stiklių“ restorane: naujas šefas, degustacinis meniu ir lietuviškos virtuvės tapatybės paieškos

Pokyčiai „Stiklių“ restorane: naujas šefas, degustacinis meniu ir lietuviškos virtuvės tapatybės paieškos

15min gidas: nauja maisto vieta Vilniuje, kur verta užsukti bent 14 kartų

15min gidas: nauja maisto vieta Vilniuje, kur verta užsukti bent 14 kartų

Besigėrintiems rudeniu Palangoje: 2 restoranai-naujokai, kviečiantys ne tik vasarą

Besigėrintiems rudeniu Palangoje: 2 restoranai-naujokai, kviečiantys ne tik vasarą

R.Ničajienė apie naująją knygą: „Apie sveikus skanumynus nekalbu, apie maistingus – taip“

R.Ničajienė apie naująją knygą: „Apie sveikus skanumynus nekalbu, apie maistingus – taip“

Knygų recenzija. Apie seksą ir neištikimybę – be lėkštų patarimų ir klišių

Knygų recenzija. Apie seksą ir neištikimybę – be lėkštų patarimų ir klišių

Vasaros nestandartas: natūraliems ingredientams ištikimi „Tie kepėjai“ vilioja skaniausiais desertais

Vasaros nestandartas: natūraliems ingredientams ištikimi „Tie kepėjai“ vilioja skaniausiais desertais

Sužavėtos natūralių saldumynų, seserys ėmėsi jų kūrybos, rezultatas – pasakiška receptų knyga

Sužavėtos natūralių saldumynų, seserys ėmėsi jų kūrybos, rezultatas – pasakiška receptų knyga

Vasaros nestandartas: japoniško maisto baras „Gyoza“, kur japonai pavalgo kaip namie

Vasaros nestandartas: japoniško maisto baras „Gyoza“, kur japonai pavalgo kaip namie

Vasaros nestandartas: „Kaskasakè“ – nekukliai geras azijietiško maisto taškas sostinėje

Vasaros nestandartas: „Kaskasakè“ – nekukliai geras azijietiško maisto taškas sostinėje

Vasaros nestandartas: ledainė, kur visada šviečia saulė, o ledai – patys skaniausi

Vasaros nestandartas: ledainė, kur visada šviečia saulė, o ledai – patys skaniausi

Vasaros nestandartas: brolių „Kavos reikalai“, kur laukiami ir pažengusieji, ir pradinukai

Vasaros nestandartas: brolių „Kavos reikalai“, kur laukiami ir pažengusieji, ir pradinukai

Vasaros nestandartas: pitarija „Fire Place“, kur svarbiausia maistas, o ne puošmenos ir lipšnybės

Vasaros nestandartas: pitarija „Fire Place“, kur svarbiausia maistas, o ne puošmenos ir lipšnybės

Aukštoji greitojo maisto lyga: „ManGi Hot Dogs“ Kaune šeimininkė dešrainius dekoruoja pincetu

Aukštoji greitojo maisto lyga: „ManGi Hot Dogs“ Kaune šeimininkė dešrainius dekoruoja pincetu

15min gidas: 5 įdomios madingojo „bruncho“ vietos sostinėje, kurios nusipelnė jūsų dėmesio

15min gidas: 5 įdomios madingojo „bruncho“ vietos sostinėje, kurios nusipelnė jūsų dėmesio

2 naujienos kulinarinių knygų lentynoje: receptai iš TV ekrano ir linksma šeimos skonių istorija

2 naujienos kulinarinių knygų lentynoje: receptai iš TV ekrano ir linksma šeimos skonių istorija

N.Kiuberis – apie Vilniuje startavusį kavos festivalį: „Neapsilankyti čia – tai lyg ryte neišgerti kavos“

N.Kiuberis – apie Vilniuje startavusį kavos festivalį: „Neapsilankyti čia – tai lyg ryte neišgerti kavos“

Išleistas Vilniaus „Geros kavos žemėlapis“: stilingame gide – 10 kavinių, kurios nusipelnė ir turistų dėmesio

Išleistas Vilniaus „Geros kavos žemėlapis“: stilingame gide – 10 kavinių, kurios nusipelnė ir turistų dėmesio

Prof. R.Laužikas ir šefas L.Čeprackas: Tai, kad esame kultūrų kryžkelėje – tikra dovana gastronomijai

Prof. R.Laužikas ir šefas L.Čeprackas: Tai, kad esame kultūrų kryžkelėje – tikra dovana gastronomijai

Susižavėję gardėsiu iš Transilvanijos ėmė juos kepti Vilniuje: tolimas šakočio giminaitis stebina forma ir skoniu

Susižavėję gardėsiu iš Transilvanijos ėmė juos kepti Vilniuje: tolimas šakočio giminaitis stebina forma ir skoniu

Saldžią knygą išleidusi K.Starkienė: „Jei dingtų penktadienio deserto tradicija, šeima manęs nesuprastų“

Saldžią knygą išleidusi K.Starkienė: „Jei dingtų penktadienio deserto tradicija, šeima manęs nesuprastų“

Savaitės vieta: restoranas „Health“ demonstruoja, kad sveikam maistui ir geram skoniui – pakeliui

Savaitės vieta: restoranas „Health“ demonstruoja, kad sveikam maistui ir geram skoniui – pakeliui

R.Daskevičius: „Norėjau sukurti ne tik stilingų maisto nuotraukų projektą, bet ir skatinti žmones drąsiau gaminti“

R.Daskevičius: „Norėjau sukurti ne tik stilingų maisto nuotraukų projektą, bet ir skatinti žmones drąsiau gaminti“

Savaitės vieta: restoranas „Spice“ – Azijos stiliaus maistas be pompastikos

Savaitės vieta: restoranas „Spice“ – Azijos stiliaus maistas be pompastikos

Savaitės vieta: „City Chef“ – rimti barbekiu reikalai ir nemokami ledai desertui

Savaitės vieta: „City Chef“ – rimti barbekiu reikalai ir nemokami ledai desertui

15min gidas, kur nuvesti maistu ir kava besidominčius Vilniaus svečius: 5 idėjos

15min gidas, kur nuvesti maistu ir kava besidominčius Vilniaus svečius: 5 idėjos

Sakralinis patiekalas kūčia: verta prisiminti ir dėl skonio, ir dėl sveikos mitybos principų

Sakralinis patiekalas kūčia: verta prisiminti ir dėl skonio, ir dėl sveikos mitybos principų

Spalvingoje veganų mugėje įdomybių ir netikėtumų galėjo rasti ir visavalgiai

Spalvingoje veganų mugėje įdomybių ir netikėtumų galėjo rasti ir visavalgiai

Dovana – kulinarinė knyga: 15min rekomenduoja įdomiausias naujienas

Dovana – kulinarinė knyga: 15min rekomenduoja įdomiausias naujienas

Vytaras Radzevičius: „Rašant receptų knygą sunkiausia viską tiksliai pamatuoti“

Vytaras Radzevičius: „Rašant receptų knygą sunkiausia viską tiksliai pamatuoti“

15min gidas: netikėtos pietų vietos sostinėje – nuo krautuvėlių ir turgaus iki muziejaus

15min gidas: netikėtos pietų vietos sostinėje – nuo krautuvėlių ir turgaus iki muziejaus

Elegantiškosios madlenos: kartą iškepus, sustoti neįmanoma

Elegantiškosios madlenos: kartą iškepus, sustoti neįmanoma

Nuostabūs sausainiai iš laukiamiausios metų desertų knygos: šokoladiniai, minkšti, kvapnūs

Nuostabūs sausainiai iš laukiamiausios metų desertų knygos: šokoladiniai, minkšti, kvapnūs

Ekspertas – apie tobulai puraus ir skanaus kugelio paslaptis: svarbu negailėti priedų

Ekspertas – apie tobulai puraus ir skanaus kugelio paslaptis: svarbu negailėti priedų

Viename puode: vištiena su ryžiais, prieskoniais ir karamelizuotais svogūnais

Viename puode: vištiena su ryžiais, prieskoniais ir karamelizuotais svogūnais

Restoranas „Telegrafas“ pristatė rudens meniu: 5 priežastys čia apsilankyti (ir ne tik dėl maisto)

Restoranas „Telegrafas“ pristatė rudens meniu: 5 priežastys čia apsilankyti (ir ne tik dėl maisto)

15min gidas: kur Vilniuje ragauti itališkų cannoli, ispaniškų churros, portugališkų pasteil de nata?

15min gidas: kur Vilniuje ragauti itališkų cannoli, ispaniškų churros, portugališkų pasteil de nata?

Ekspertas – apie žemaičių blynus: kuo įdaryti, ant ko kepti, kokių klaidų vengti

Ekspertas – apie žemaičių blynus: kuo įdaryti, ant ko kepti, kokių klaidų vengti

Užsisakykite 15min naujienlaiškius