Слава
Україні!
Praleisti meniu
Vilnius
+14°
Kaunas
+14°
Klaipėda
+11°
Šiauliai
+12°
Panevėžys
+13°
Alytus
+14°
Mažeikiai
+11°
Utena
+13°
TV programa
Orai.lt
Naujausios
Skaitomiausios
Naujienlaiškiai
Galerijos
Video
Projektai
Atsiųskite naujieną
Kontaktai
Naujienos
Kriminalai
Lietuva
Pasaulis
Orai
Komentarai
Tribūna
Istorija
Švietimas
Organizacijų pranešimai
Gazas
Rodyti daugiau
Verslas
Energetika
Mokslas/IT
Finansai
Bendrovės
Transportas
NT ir interjeras
Agronaujienos
Autorinka
Ejudėjimas
Pranešimai
BNS Spaudos Centras
saugukelyje.lt
Rodyti daugiau
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Lengvoji atletika
Tenisas
Vandens sportas
Kovinis sportas
Buriavimas
Regbis
Autosportas
Žiemos sportas
Ekstremalu
Kita
Rodyti daugiau
Sveikata
Sveikatos naujienos
Grožis
Gera savijauta
Ilgaamžiškumas
Žmonės.lt
Eurovizija
Lietuva
Pasaulis
Muzika
Gyvenimas
Ar žinai?
Maistas
Santykiai
Šeima
Sveikata
Mada ir grožis
Namai
Pokalbiai
Kelionės
Receptai
Nieko sau!
Rodyti daugiau
Kultūra
Literatūra
Kinas
Renginiai
Teatras
Muzika
Vizualieji menai
Asmenybė
Kino pavasaris
Rodyti daugiau
Reklama
Karjera
Vertybės
Naudojimosi taisyklės
Privatumo politika
Autoriai
Interesų deklaracijos
Akcininkai
Etikos kodeksas
Naujausios
Lietuva
Pasaulis
Kriminalai
Verslas
Žmonės.lt
Gyvenimas
Sveikata
Kultūra
Sportas
Galerijos
Video
Kelionės
Eurolyga
⚡eJudėjimas
Tyrimai
Gazas
ŽALIAS
Maistas
Agronaujienos
Kas naujo kaime
Iliustruotoji istorija
SauguKelyje.lt
Radiacinė sauga
Esports namai
Patikrinta 15min
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Naujausios
Lietuva
Pasaulis
Kriminalai
Verslas
Žmonės.lt
Gyvenimas
Sveikata
Kultūra
Sportas
Galerijos
Video
Kelionės
Eurolyga
⚡eJudėjimas
Tyrimai
Gazas
ŽALIAS
Maistas
Agronaujienos
Kas naujo kaime
Iliustruotoji istorija
SauguKelyje.lt
Radiacinė sauga
Esports namai
Patikrinta 15min
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
-35% metinei prenumeratai.
Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė.
Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Visi autoriai
Jurga Vaičiūtė
Autoriaus naujienos
„Stikliai“ tęsia atsinaujinimą: naujas Aludės meniu, cepelinai išlieka, kvies vėlyvųjų pusryčių
Išsaugota
Dovana – kulinarinė knyga: 10 įdomiausių naujienų apžvalga ir rekomendacijos
Išsaugota
Namų puošmena ir skani dovana – meduolinis namelis. Kepinių ekspertės receptas ir patarimai
Išsaugota
Pokyčiai „Stiklių“ restorane: naujas šefas, degustacinis meniu ir lietuviškos virtuvės tapatybės paieškos
Išsaugota
15min gidas: nauja maisto vieta Vilniuje, kur verta užsukti bent 14 kartų
Išsaugota
Besigėrintiems rudeniu Palangoje: 2 restoranai-naujokai, kviečiantys ne tik vasarą
Išsaugota
R.Ničajienė apie naująją knygą: „Apie sveikus skanumynus nekalbu, apie maistingus – taip“
Išsaugota
Knygų recenzija. Apie seksą ir neištikimybę – be lėkštų patarimų ir klišių
Išsaugota
Vasaros nestandartas: natūraliems ingredientams ištikimi „Tie kepėjai“ vilioja skaniausiais desertais
Išsaugota
Sužavėtos natūralių saldumynų, seserys ėmėsi jų kūrybos, rezultatas – pasakiška receptų knyga
Išsaugota
Vasaros nestandartas: japoniško maisto baras „Gyoza“, kur japonai pavalgo kaip namie
Išsaugota
Vasaros nestandartas: „Kaskasakè“ – nekukliai geras azijietiško maisto taškas sostinėje
Išsaugota
Vasaros nestandartas: ledainė, kur visada šviečia saulė, o ledai – patys skaniausi
Išsaugota
Vasaros nestandartas: brolių „Kavos reikalai“, kur laukiami ir pažengusieji, ir pradinukai
Išsaugota
Vasaros nestandartas: pitarija „Fire Place“, kur svarbiausia maistas, o ne puošmenos ir lipšnybės
Išsaugota
Aukštoji greitojo maisto lyga: „ManGi Hot Dogs“ Kaune šeimininkė dešrainius dekoruoja pincetu
Išsaugota
15min gidas: 5 įdomios madingojo „bruncho“ vietos sostinėje, kurios nusipelnė jūsų dėmesio
Išsaugota
2 naujienos kulinarinių knygų lentynoje: receptai iš TV ekrano ir linksma šeimos skonių istorija
Išsaugota
N.Kiuberis – apie Vilniuje startavusį kavos festivalį: „Neapsilankyti čia – tai lyg ryte neišgerti kavos“
Išsaugota
Išleistas Vilniaus „Geros kavos žemėlapis“: stilingame gide – 10 kavinių, kurios nusipelnė ir turistų dėmesio
Išsaugota
Prof. R.Laužikas ir šefas L.Čeprackas: Tai, kad esame kultūrų kryžkelėje – tikra dovana gastronomijai
Išsaugota
Susižavėję gardėsiu iš Transilvanijos ėmė juos kepti Vilniuje: tolimas šakočio giminaitis stebina forma ir skoniu
Išsaugota
Saldžią knygą išleidusi K.Starkienė: „Jei dingtų penktadienio deserto tradicija, šeima manęs nesuprastų“
Išsaugota
Savaitės vieta: restoranas „Health“ demonstruoja, kad sveikam maistui ir geram skoniui – pakeliui
Išsaugota
R.Daskevičius: „Norėjau sukurti ne tik stilingų maisto nuotraukų projektą, bet ir skatinti žmones drąsiau gaminti“
Išsaugota
Savaitės vieta: restoranas „Spice“ – Azijos stiliaus maistas be pompastikos
Išsaugota
Savaitės vieta: „City Chef“ – rimti barbekiu reikalai ir nemokami ledai desertui
Išsaugota
15min gidas, kur nuvesti maistu ir kava besidominčius Vilniaus svečius: 5 idėjos
Išsaugota
Sakralinis patiekalas kūčia: verta prisiminti ir dėl skonio, ir dėl sveikos mitybos principų
Išsaugota
Spalvingoje veganų mugėje įdomybių ir netikėtumų galėjo rasti ir visavalgiai
Išsaugota
Dovana – kulinarinė knyga: 15min rekomenduoja įdomiausias naujienas
Išsaugota
Vytaras Radzevičius: „Rašant receptų knygą sunkiausia viską tiksliai pamatuoti“
Išsaugota
15min gidas: netikėtos pietų vietos sostinėje – nuo krautuvėlių ir turgaus iki muziejaus
Išsaugota
Elegantiškosios madlenos: kartą iškepus, sustoti neįmanoma
Išsaugota
Nuostabūs sausainiai iš laukiamiausios metų desertų knygos: šokoladiniai, minkšti, kvapnūs
Išsaugota
Ekspertas – apie tobulai puraus ir skanaus kugelio paslaptis: svarbu negailėti priedų
Išsaugota
Viename puode: vištiena su ryžiais, prieskoniais ir karamelizuotais svogūnais
Išsaugota
Restoranas „Telegrafas“ pristatė rudens meniu: 5 priežastys čia apsilankyti (ir ne tik dėl maisto)
Išsaugota
15min gidas: kur Vilniuje ragauti itališkų cannoli, ispaniškų churros, portugališkų pasteil de nata?
Išsaugota
Ekspertas – apie žemaičių blynus: kuo įdaryti, ant ko kepti, kokių klaidų vengti
Išsaugota
Užsisakykite
15min
naujienlaiškius