-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 17

15 pasaulio raketė iš Rusijos nugalėjo Venus Williams ir žais pusfinalyje

14 pagal skirstymą „BNP Paribas Open“ pirmenybėse Elena Vesnina iškovojo sunkią pergalę prieš penkis kartus Vimbldono čempionę Venus Williams. Rusė pirmą kartą pateko į pusfinalį Indian Velse, o amerikietę nugalėjo 6:2, 4:6, 6:3.
Elena Vesnina
Elena Vesnina / USA Today Sports

„Esu pusfinalyje Indian Velse, o tai juk vienas geriausių turnyrų pasaulyje. Greičiausiai esu ant bangos, – teigė rusė. – Mėgaujuosi žaidimu ir esu labai laiminga dėl savo pergalių. Žaisti buvo tikrai nelengva, nes Venus yra tikra čempionė ir kaunasi iki pat pabaigos.“

V.Williams Indian „BNP Paribas Open“ pirmenybėse žaidė tik antrą kartą nuo 2001 metų ir parodė tvirtą charakterį mačuose su Jelena Jankovič bei Shuai Peng.

Dėl galimybės patekti į savo svarbiausią finalą karjeroje Rusijos tenisininkė susitiks su Kristina Mladenovič, kuri pateikė staigmeną ir nugalėjo Caroline Wozniacki 3:6, 7:6 (7:4), 6:2.

Prancūzė ne tik pateko į savo pirmąjį „Masters“ serijos vienetų pusfinalį, bet ir pirmą sykį užsitikrino vietą kitos savaitės WTA reitingo dvidešimtuke.

K.Mladenovič prieš šį susitikimą dar niekuomet nebuvo įveikusi savo varžovės iš Danijos (0-3), tačiau pastaruoju metu demonstruojama sportinė forma jai leido labiau pasitikėti savo jėgomis.

Ji šiemet iškovojo savo pirmąjį WTA titulą triumfavusi Sankt Peterburge, o Akapulke nukeliavo iki finalo.

Į „BNP Paribas Open“ pusfinalį patekusios tenisininkės jau užsitikrino 390 WTA reitingo taškų bei 287 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.

VIDEO: Indian Velsas 2017: Vesnina prieš Williams
VIDEO: Indian Velsas 2017: dienos taškas moterų turnyre

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius