Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 05

19-metei iš Latvijos Jelenai Ostapenko nepavyko patekti į finalą Prahoje

19-metė Jelena Ostapenko patyrė pralaimėjimą Čekijoje vykstančiame „Prague Open“ turnyre. Du mačus per vieną dieną sužaidusi latvė laimėjo ketvirtfinalio dvikovą prieš Aną Konjuh 3:6, 6:4, 6:3, bet pusfinalyje nusileido Kristynai Pliškovai 4:6, 2:6.
Jelena Ostapenko
Jelena Ostapenko / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jelena Ostapenko

20 gimtadienį šiemet švęsianti J.Ostapenko negavo galimybės dar sykį pabandyti iškovoti savo pirmojo karjeros titulo. Latvė šį sezoną jau sykį žaidė finale, tačiau JAV vykusiame turnyre pralaimėjo čempione tapusiai Dariai Kasatkinai.

Tuo tarpu K.Pliškovai tai pirmasis sezono finalas bei šansas iškovoti antrąjį karjeros titulą. Šiemet tai jai yra pirmasis turnyras ant grunto dangos, o praeityje ji dažniausiai rungtyniaudavo labai mažai šioje sezono dalyje.

Dėl „Prague Open“ titulo čekė susikaus su 82 pasaulio rakete iš Vokietijos Mona Barthel. Ji 3:6, 6:2, 6:3 nugalėjo pirmojo dvidešimtuko tenisininkę Barborą Strycovą.

Vokietė savo kolekcijoje turi 3 titulus, o šiemet finale dar nežaidė nė karto.

Į finalinį „Prague Open“ mūšį patekusios tenisininkės jau užsitikrino 180 WTA reitingo taškų bei 21 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius