-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 22

34 titulas karjeroje: Londono turnyro finale A.Murray su varžovu susitvarkė per 64 minutes

Trečioji pasaulio raketė Andy Murray pasiruošimą Vimbldonui baigė triumfu „Aegon Championships“ turnyre Londone. Šias varžybas škotas laimėjo jau ketvirtą kartą karjeroje.
Andy Murray
Andy Murray / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Andy Murray
Puikų mačą finale sužaidęs škotas nugalėjo varžovą iš Pietų Afrikos Keviną Andersoną 6:3, 6:4. Įrodyti pranašumą prieš varžovą A.Murray prireikė vos 64-ių minučių.

Teniso specialistai liko sužavėti A.Murray žaidimu finale, mat K.Andersonui jis nepaliko jokių vilčių, nepaisant to, kad Pietų Afrikos tenisininkas taip pat demonstravo gerą žaidimą. K.Andersonas per visą mačą tik du kartus pralaimėjo savo padavimų seriją. 73 procentai jo pirmųjų padavimų baigėsi taškais, tačiau to A.Murray pakako, kad įveiktų varžovą.

Londone iškovotas titulas – jau 34 ATP trofėjus A.Murray karjeroje. Iškovoti pergalės finale jam nesutrukdė ir tai, kad tą pačią dieną trečioji pasaulio raketė privalėjo pabaigti žaisti pusfinalio mačą, o po dviejų valandų poilsio stojo į kovą finale.
 
„Scanpix“/AP nuotr./Andy Murray
„Scanpix“/AP nuotr./Andy Murray

Po šios pergalės žurnalistai ir teniso ekspertai ėmė liaupsinti A.Murray. Vieni jį vadina geriausiu teniso žaidėju ant žolės, kiti neabejoja, kad škotas triumfuos Vimbldone. 

Pats škotas tvirtina, kad dabar žaidžia kur kas geresnį tenisą nei tada, kai Vimbldone laimėjo 2013-aisiais metais. Vienintelis šiemet A.Murray nugalėjęs žmogus – geriausias planetos tenisininkas Novakas Džokovičius. 
VIDEO: Londono turnyro finale A.Murray su varžovu susitvarkė per 64 minutes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius