-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 19

97-oji pasaulio raketė Romoje užkūrė pirtį Novakui Džokovičiui

Novakas Džokovičius (ATP-1) tikriausiai vylėsi turėsiąs gerokai paprastesnę šeštadienio popietę. Pajėgiausiam pasaulio tenisininkui Romoje vykstančiame „Internazionali BNL d'Italia“ turnyre prireikė net 2 valandų ir 12 minučių, kad palaužtų 97-osios planetos raketės pasipriešinimą.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

N.Džokovičius tik po permainingos kovos 6:3, 4:6, 6:3 įveikė vokietį Dominiką Koepferį ir į atvirojo Italijos čempionato pusfinalį pateko 11-ąjį kartą per karjerą.

Serbas per visą mačą susikūrė net 21 break-pointo galimybę, bet iš jų realizavo tik šešias. Savo ruožtu jo varžovas laimėjo visus keturis break-pointus ir gerokai pagadino nervus šį sezoną tik kartą – per skandalingą mačą „US Open“ turnyre, kai buvo diskvalifikuotas – pralaimėjusį N.Džokovičių.

D.Koepferis tapo tikru turnyro Romoje atradimu. Per kvalifikaciją į pagrindinį turnyrą patekęs vokietis tapo pirmuoju tokiu tenisininku, nuėjusiu iki ketvirtfinalio, per pastaruosius 11 metų. Pakeliui link dvikovos su N.Džokovičiumi D.Koepferis patiesė Alexą De Minaurą (ATP-27) ir Gaelį Monfilsą (ATP-9).

Keturis kartus turnyrą Romoje jau laimėjęs N.Džokovičius pusfinalyje grumsis su norvegu Casperu Ruudu (ATP-34), ketvirtfinalyje 4:6, 6:3, 7:6(5) palaužusiu italą Matteo Berrettini (ATP-8).

Serbas siekia pralenkti Rafaelį Nadalį pagal laimėtus „Masters“ turnyrų titulus – abu šie tenisininkai turi po 35 „ATP 1000“ serijos turnyrų trofėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius