-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 30

A.Kerber ir S.Halep Vimbldone startuos su atrankos turnyro žaidėjomis

Pirmoji ir antroji pagal skirstymą Vimbldone Angelique Kerber bei Simona Halep savo pasirodymą 2017-ųjų čempionate pradės su atrankos turnyro žaidėjomis. Tai penktadienį paaiškėjo ištraukus pirmenybių burtus, kuriuose šioms tenisininkėms pakankamai pasisekė.
Trečiame Vimbledono etape – Angelique'os Kerber pergalė
Trečiame Vimbledono etape – Angelique'os Kerber pergalė / „Scanpix“ nuotr.

Antrame etape A.Kerber susikaus su su Kirsten Flipkens ir Misaki Doi poros nugalėtoja, trečiame etape tikriausiai žais su Lucie Safarova, ketvirtame išbandys Garbines Muguruzos pasipriešinimą, o ketvirtfinalyje susitiks su Agnieszka Radwanska arba Svetlana Kuznecova.

Geriausia planetos tenisininkė pusfinalyje gali kautis su Karolina Pliškova, Kristina Mladenovič, Caroline Wozniacki arba staigmeną pirmenybėse pateikusia žaidėja.

Trečioji pagal skirstymą čekė K.Pliškova Vimbldone startuos maču su Evgenija Rodina, o su rimtesne varžove susidurs nebent ketvirtame etape, kuriame jos lauks Daria Gavrilova arba Ananstasija Pavliučenkova.

Ketvirtfinalyje K.Pliškova greičiausiai žais su K.Mladenovič arba Caroline Wozniacki.

Kitoje turnyrinės lentelės pusėje ketvirtoji turnyro raketė Elina Svitolina Londone pirmąjį mačą žais su australe Ashleigh Barty, o jau ketvirtame etape susikaus su Jelena Ostapenko, Madison Keys arba Venus Williams. Ketvirtfinalyje jos greičiausiai lauks Dominika Cibulkova.

Antroji pasaulio raketė S.Halep įveikusi pirmąjį varžybų ratą kovos su Beatriz Haddad Maia ir Lauros Robson poros nugalėtoja, o trečiame etape susitiks su Eugenie Bouchard arba Carla Suarez Navarro.

Ketvirtame etape ji potencialiai rungtyniaus su Viktorija Azarenka arba Elena Vesnina, o dėl vietos pusfinalyje susitiks su Johanna Konta arba Petra Kvitova.

Turnyrinę lentelę galite rasti čia.

Deuce.lt prestižines Vimbldono pirmenybes kviečia sekti drauge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius