-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 20

Agnieszka Radwanska nugalėjo perspektyviąją kanadietę Eugenie Bouchard

Agnieszka Radwanska vienoje iš daugiausiai dėmesio pritraukusių dienos dvikovų nugalėjo jaunąją Kanados teniso žvaigždę Eugenie Bouchard. Po galvos sutrenkimo praėjusių metų „US Open“ turnyre nukentėjusi sportininkė aktyviai priešinosi, tačiau nesugebėjo nugalėti vos prieš 11-ą dienų „Shenzhen Open“ trofėjų į viršų kėlusios Lenkijos tenisininkės.
Agnieszka Radwanska
Agnieszka Radwanska / AFP/„Scanpix“ nuotr.

E.Boucard dvikovą pradėjo taip, kad atrodė jog laukia įdomi ir intriguojanti dvikova. Kanadietė išsiveržė į priekį rezultatu 4:2, tačiau pralaimėjo keturis sekančius geimus ir paleido mačo kontrolę iš savo rankų.

Antrame sete A.Radwanska pratęsė savo laimėtų geimų iš eilės seriją iki 6-ų ir išsiveržė į priekį rezultatu 2:0. E.Bouchard atrodė palūžusi psichologiškai ir antrame sete laimėjo vos du geimus. 

Trečiame „Australian Open“ etape viena iš favoričių laikoma A.Radwanska susitiks su Monicos Puig ir Kristynos Pliskovos poros nugalėtoja.

30-a pasaulio raketė Kristina Mladenovič iškovojo lengvą pergalę prieš 106-ą vietą reitinge užimančią Nicole Gibbs rezultatu 6:1, 7:6 (7:4).

Staigmeną pateikė 109-ą vietą pasaulio reitinge užimanti Rusijos tenisininkė Elizaveta Kuličkova, kuri įveikė 40-ą pasaulio raketę Monicą Niculescu. Dvikova truko net 2-i valandas ir 37-as minutes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius