-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 11

Aiškus Ričardo Berankio ir kroato Ivano Dodigo dvikovos laikas

Antradienį užtikrintą pergalę iškovojęs 26-erių lietuvis Ričardas Berankis (ATP-76) netrukus sužinojo ir kitą savo varžovą – juo antrame "Tashkent Challenger" turnyro etape bus 92-oji pasaulio raketė kroatas Ivanas Dodigas.
Ričardo Berankio treniruotė „Flushing Meadows“ parke
Ričardo Berankio treniruotė „Flushing Meadows“ parke / Ulysse El nuotr.

R.Berankis antradienį varžybų Uzbekistano sostinėje starte be didelio vargo 6:2, 6:4 nugalėjo 314-ą vietą pasaulio reitinge užimantį čeką Michalą Konečny. Savo ruožtu I.Dodigas taip pat dviejuose setuose – 6:4, 6:4 – patiesė bosnį Aldiną Setkičių.

R.Berankis su Kroatijos tenisininku iki šiol yra žaidęs tik kartą – 2013 metais ATP serijos turnyre Atlantoje lietuvis I.Dodigui po atkaklios, beveik dvi valandas trukusios kovos nusileido 1:6, 7:6 (7:3), 3:6.

Į „Tashkent Challenger“ turnyro ketvirtfinalį patekusiam žaidėjui atiteks 25 ATP reitingo taškai ir 3650 JAV dolerių. Dėl pusfinalio R.Berankis arba I.Dodigas susikaus su Deniso Istomino ir ukrainiečio Denyso Molčianovo poros nugalėtoju.

Geriausio Lietuvos tenisininko ir 92-osios pasaulio raketės dvikova Taškente prasidės trečiadienio rytą – apie 09.00 Lietuvos laiku. Deuce.lt portale šią akistatą galėsite stebėti tiesiogiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius