Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 17

Alexanderis Zverevas Sinsinatyje krito prieš antrojo šimtuko tenisininką

Alexanderiui Zverevui nepavyko pergale startuoti „Western & Southern Open“ turnyre Sinsinatyje. Vokietis pralaimėjo dvi su puse valandos trukusią dvikovą prieš japoną Yuichi Sugitą (ATP-102), o mačas baigėsi rezultatu 7:6 (7:4), 4:6, 2:6.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / The Canadian Press/PA Images

Šiame mače A.Zverevas laimėjo 79 proc. savo pirmųjų padavimų, tačiau atliko net 9 dvigubas klaidas. Japonijos atstovas laimėjo 76 proc. savo pirmųjų kirčių, o vokietį palaužė penkis kartus.

102 vietą pasaulio reitinge užimančiam japonui tai debiutas Sinsinačio turnyre. Pirmus penkis šio sezono mėnesius Y.Sugita dalyvavo daugiausiai „Challenger“ serijos varžybose, tačiau visą vasarą rungtyniauja ATP turnyruose. Tiesa, toliausiai jis buvo nukeliavęs iki antrojo etapo.

A.Zverevui tai antrasis turnyras iš eilės bei trečiasis iš paskutinių keturių, kuriame jis savo pasirodymą baigia jau po pirmojo mačo. Prieš atvykdamas į Sinsinatį jis vieną mačą sužaidė Toronte, Vašingtone pasiekė pusfinalį, o liepos viduryje Hamburge pralaimėjo pačiame turnyro starte.

Stanas Wawrinka išvengė staigmenos ir nugalėjo amerikietį Jaredą Donaldsoną. Šveicaras pralaimėjo pirmąjį setą, tačiau sugebėjo perimti dvikovos iniciatyvą į savo rankas ir laimėjo rezultatu 2:6, 6:3, 6:4. Dėl lietaus mačas antradienį buvo nutrauktas ir pabaigtas tik trečiadienį.

Jo-Wilfriedas Tsonga turėjo gerokai paplušėti prieš 364 vietą pasaulio reitinge užimantį Reilly Opelką. Abiejuose setuose buvo žaidžiamas pratęsimas, o juose labiau pasisekė tenisininkui iš Prancūzijos. Mačas baigėsi rezultatu 7:6 (7:5), 7:6 (7:3).

„Western & Southern Open“ turnyro nugalėtojui atiteks 1000 ATP reitingo taškų bei 834 tūkst. JAV dolerių čekis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius