-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 30

Andy Murray brolis Jamie Murray triumfavo „Australian Open“ dvejetuose

Jamie Murray tapo pirmuoju Didžiosios Britanijos tenisininku per paskutinius 82-ejus metus, kuris tapo „Australian Open“ dvejetų turnyro čempionu. Jis poroje su Bruno Soaresu finale po permainingos kovos 2:6, 6:4, 7:5 nugalėjo Danielį Nestorą ir Radeką Štepaneką.
Jamie Murray ir Bruno Soaresas
Jamie Murray ir Bruno Soaresas / „Scanpix“ nuotr.

Brazilas B.Soaresas du kartus pirmame sete nesusitvarkė su savais padavimais ir pirmą setą užtikrintai laimėjo D.Nestoro komanda. 

Antro seto viduryje J.Murray ir B.Soaresas didino spaudimą varžovams, laimėjo jų padavimų seriją ir išlaikė įgytą iniciatyvą. 

Trečio seto pabaigoje J.Murray komanda pirmavo 5:4, o jis stojo atlikti padavimų, kurie galėjo nulemti pergalę. Tačiau D.Nestoras su R.Štepaneku išlygino rezultatą 5:5. Vis dėl to brito ir brazilo duetas laimėjo kitus du geimus, setą, mačą ir čempionatą. 

Nors Melburne jau buvo pirma valanda nakties J.Murray tribūnose palaikė Andy Murray, kuris rytoj žais vienetų finale su Novaku Džokovičiumi. 

„Andy, turėtum būti lovoje, – apdovanojimų ceremonijoje juokaudamas kalbėjo jo brolis Jamie. – Nesuprantu, kodėl tu čia ir fotografuoji.“ 

Tai pirmas J.Murray ir B.Soareso laimėtas „Didžiojo kirčio“ turnyras poroje. Abu sportininkai vienas su kitu žaisti pradėjo tik prie mėnesį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius