-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 10

Andy Murray neigia, kad pyksta ant Novako Džokovičiaus

Po „Australian Open“ finalo, kuriame Novakas Džokovičius nugalėjo Andy Murray, imta kalbėti, kad dviejų, vienas kitą seniai pažįstančių, tenisininkų santykiuose kyla įtampa. Esą Didžiosios Britanijos tenisininkas supyko, kad serbas trofėjų iškovojo ne visai etiškomis priemonėmis apsimesdamas, kad per mačą susidūrė su sveikatos problemomis.
Andy Murray ir Novakas Džokovičius
Andy Murray ir Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Pats A.Murray dabar neigia, kad pyksta ant Serbijos tenisininko. Ketvirtoji pasaulio raketė pareiškė, kad kalbos apie pablogėjusius judviejų santykius tebuvo išpūstas reikalas.

„Viskas buvo daug labiau išpūsta nei buvo iš tikrųjų. Šiais laikais taip įvyksta. Realybėje tu gali būti labai pavargęs, o tuomet pasijusti geriau, įgauti antrą kvėpavimą“, – sakė A.Murray.

Po finalo Melburne tenisininkas rėžė, kad buvo įtikėjęs, jog N.Džokovičius jaučia fizinius skausmus. Esą A.Murray tai išblaškė, o tuomet serbas pradėjo žaisti neprilygstamai. Vis dėlto dabar Didžiosios Britanijos sportininkas tvirtina, kad kol žiniasklaida bando šiuos du tenisininkus sukiršinti, jie patys sutaria gerai.

„Jei Novakas galvoja, kad turi man kažką paaiškinti, tegul tai padaro. Aš su juo pasikalbėsiu, tačiau iš tikrųjų nemanau, kad jis turėtų ką nors aiškintis“ , – sakė A.Murray. 27-erių metų tenisininkai yra pažįstami jau 14-ą metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius