-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 15

Andy Murray prieš „Australian Open“ pradžią: „Jaučiuosi užtikrintai“

Nuo paskutinio Andy Murray apsilankymo Melburno parke daug kas pasikeitė. Per tas 50 savaičių jis tapo tėvu, pirma pasaulio rakete ir seru. Dabar britas vėl sugrįžo į Melburną ir pasirengęs nutraukti titulų sausrą šiame turnyre. Praėjusiais metais A.Murray finale nusileido Novakui Džokovičiui. Tačiau dabar jis pirmą kartą į šį turnyrą atvyko būdamas geriausiu pasaulio žaidėju.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

2016-aisiais metais „Australian Open“ turnyre A.Murray jautė nemažai streso, nes bet kurią akimirką galėjo gimdyti jo žmona Kim. Turnyro metu į ligoninę pateko jo uošvis.

Šiais metais jis jaučiasi kur kas ramiau ir pasirengęs nutraukti „Australian Open“ titulų badą.

„Aš jaučiuosi pakankamai užtikrintai. Man patinka čia būti. Patinka oro sąlygos, – prieš turnyro startą kalbėjo A.Murray. – Daugelį metų čia žaidžiau gerai, tik nesugebėdavau įveikti finalo barjero. Bet dabar jaučiuosi geroje pozicijoje tai peržengti. Turiu gerų šansų laimėti čia. Žaidžiu gerai, treniruotės geros. Jaučiuosi sveikas.“

A.Murray 2016-ųjų antroji sezono pusė susiklostė įspūdingai. Britas atnaujino darbą su treneriu Ivanu Lendlu, antrą kartą tapo Vimbldono čempionu, iškovojo olimpinių žaidynių aukso medalį. Pelnė čempiono titulus Pekine, Šanchajuje, Vienoje ir Paryžiuje. Britas nutraukė 122-i savaites trukusį N.Džokovičiaus dominavimą pirmoje vietoje pasauliniame reitinge.

A.Murray tapo finalinio sezono „ATP Finals“ turnyro čempionu ir metus baigė pirmoje vietoje. 28-erių britas „Australian Open“ finale žaidė net penkis kartus ir kiekvieną kartą buvo priverstas pripažinti varžovo pranašumą. Jis net keturis kartus nusileido N.Džokovičiui ir kartą Rogeriui Federeriui.

Pirmadienį jis pradės dar vieną savo žygį link čempiono titulo. Pirmame rate geriausias pasaulio tenisininkas žais su ukrainiečiu Ilja Marčenko.

VIDEO: Žaidėjai ruošiasi „Australian Open“ turnyrui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius