-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 23

Aršiame trileryje Benoitas Paire nugalėjo Davidą Goffiną ir pateko į pusfinalį

Benoitas Paire buvo per tašką nuo pralaimėjimo akistatoje su Davidu Goffinu, tačiau lemiamą akimirką sugebėjo sužaisti sėkmingai ir iškovojo pergalę. Prancūzijos tenisininkas „Moselle Open“ ketvirtfinalyje 7:6 (7:3), 5:7, 7:6 (9:7) įveikė pirmą pagal skirstymą Belgijos tenisininką. Mačas truko dvi valandas ir 25-ias minutes.
Benoitas Paire
Benoitas Paire / „Scanpix“ nuotr.

2014-aisiais metais šio turnyro čempionas D.Goffinas susitikimą pradėjo sėkmingiau ir pirmame sete pirmavo 4:2. Bet B.Paire sugebėjo rezultatą išlyginti 5:5, o vėliau setą laimėjo pratęsime.

Trečiame sete D.Goffinas ir vėl pirmavo 4:2, tačiau ir vėl nesugebėjo išsaugoti persvaros. Nors ir buvo per tašką nuo pralaimėjimo B.Paire laimėjo įtemptą pratęsimą ir Belgijos tenisininką nugalėjo trečią kartą per keturias dvikovas.

B.Paire šiais metais keturis kartus žaidė ATP serijos turnyrų pusfinaliuose ir visus keturis kartus patyrė nesėkmes. Tačiau dabar jis turės gerą šansą, nes kovos su Nikolozo Basilašviliu. 64-ą vietą pasaulio reitinge užimantis Gruzijos tenisininkas 7:5, 6:3 nugalėjo Denisą Istominą iš Uzbekistano.

Kitą pusfinalio porą sudarys vokiečiai Misha Zverevas ir Peteris Gojowczykas.

M.Zverevas 7:5, 7:6 (7:4) nugalėjo Kenny de Schepperį. O po kvalifikacijos į pagrindines varžybas iškopęs P.Gojowczykas per 56-ias minutes 6:2, 6:4 nugalėjo Rumunijos tenisininką Mariusą Copilą.

VIDEO: Aršiame trileryje Benoitas Paire nugalėjo Davidą Goffiną ir pateko į pusfinalį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius