-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 18

ATP serijos turnyre Niuporte – Bernardo Tomičiaus nesėkmė

Vieninteliame Šiaurės Amerikoje vykstančiame „Dell Technologies Hall of Fame Open“ turnyre ant žolės paaiškėjo visos aštuntfinalių poros.
Bernardas Tomičius
Bernardas Tomičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmąjį turnyro barjerą įveikti pavyko visiems kelių pastarųjų metų prizininkams, tačiau klupo aukštesnį reitingą turėję žaidėjai.

2016-aisiais Niuporte triumfavusiam Ivo Karlovičiui (ATP-110) prireikė trijų setų nugalėti perspektyvų Australijos tenisininką Alexą De Minaurą (ATP-68). Daktaru Ivo pravardžiuojamas kroatas 6:7 (2-7), 7:6 (7-3), 7:5 nugalėjo savo oponentą ir kitame etape kausis su Izraelio atstovu Dudi Sela, kuris netikėtai palaužė į reitingo aukštumas bandantį sugrįžti Bernardą Tomičių.

Skaudžiai iš turnyro teko pasitraukti 5-uoju skirstytam Ryanui Harrisonui. Jis antrojo seto pradžioje kapituliavo ir dėl traumos nepabaigė mačo prieš 2013-aisiais trofėjų į viršų kėlusį Nicolą Mahutą (ATP-134).

Pergalę pasiekė ir 2016-ųjų vicečempionas Gillesas Mulleris (ATP-95). Jis atkaklioje kovoje 7:6 (7-5), 6:3 nugalėjo kitą veteraną – Marcosą Baghdatį (ATP-96) iš Kipro.

Trečiadienį savo kelią dėl titulo pradės ir pirmąjį etapą dėl aukštesnio reitingo praleidę žaidėjai – Adrianas Mannarino, Mischa Zverevas, Matthew Ebdenas bei Steve'as Johnsonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius