-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 27

„Australian Open“ pagerbė K.Bryanto atminimą – N.Kyrgiosas nesulaikė ašarų

Sekmadienio vakarą visą pasaulį sukrėtė siaubinga žinia – sraigtasparnio avarijoje žuvo devyni žmonės, tarp kurių – legendinis NBA krepšininkas Kobe Bryantas ir 13-metė jo dukra Gianna. Amerikietis buvo didelis teniso gerbėjas, o šiuo metu Melburne vykstančiame „Australian Open“ turnyre šventiškas teniso festivalio nuotaikas pirmadienį pakeitė gedulas.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“/AP nuotr.

Prieš pagrindinę pirmadienio akistatą, kurioje šeimininkų palaikomas Nickas Kyrgiosas (ATP-30) metė iššūkį stipriausiam planetos tenisininkui Rafaeliui Nadaliui (ATP-1), turnyro organizatoriai Rod Laverio arenoje paleido legendinio „Los Angeles Lakers“ krepšininko atminimui skirtą vaizdo įrašą.

Kobe Bryantas nebuvo pamirštas ir kitų tenisininkų. Pavyzdžiui, tikros dvejetų žaidimo legendos broliai Bryanai pirmadienį patyrė nesėkmę, o paskutinį sezoną ATP ture žaidžiantys amerikiečiai pasaulio krepšinio dievaitį pagerbė ant kojų užsidedami specialias geltonas juosteles, ant kurių buvo parašytas krepšininko numeris (24) ir jo pravardė – „Mamba“.

Štai N.Kyrgiosas į centrinį Melburno parko kortą žengė ir apšilo su Kobe Bryanto aštuntuoju numeriu pažymėtais žaidybiniais marškinėliais.

Australijos teniso talentas yra didžiulis krepšinio gerbėjas, o socialiniuose tinkluose nuolat įkeldavo vaizdo įrašus, kaip žaidžia krepšinį ir net deda į krepšį. Nickas yra „Boston Celtics“ klubo aistruolis.

Plojimais pasitiktas tenisininkas nesuvaldė ašarų – legendinio krepšininko mirtis jį, kaip ir visus kitus, tiesiog pribloškė.

Išskirtinį pergalės šventimą pademonstravo ir jaunosios amerikietės Coco Gauff su Caty McNally, laimėjusios dvejetų susitikimą ir patekusios į ketvirtfinalį.

Paauglės imitavo krepšininko klaidinančius judesius ir atšokdamos atgal sviedė nematomus kamuolius į krepšį – visai taip pat, kaip savo geriausiais laikais darydavo pats Kobe Bryantas.

„Tai skirta Kobei“, – socialiniuose tinkluose pasidalijo Gauff.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius