-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 02

Australų peštynės: N.Kyrgiosas atmetė milijono vertės B.Tomičiaus pasiūlymą

Du liūdnai pagarsėję Australijos tenisininkai Nickas Kyrgiosas (ATP-76) ir Bernardas Tomičius (ATP-418) kaip reikiant susikibo socialinėje medijoje, o tautiečių konfliktas peraugo net ir į milijono vertės iššūkius.
Bernardas Tomičius ir Nickas Kyrgiosas
Bernardas Tomičius ir Nickas Kyrgiosas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nicko Kyrgioso „nekenčiamiausiu Australijos atletu“ pavadintas Bernardas Tomičius greitai suskubo pateikti savo atsaką ir ant stalo tėškė įspūdingą pasiūlymą – susikauti 1 prieš 1 arba teniso aikštelėje, arba bokso ringe dėl 1 milijono JAV dolerių.

„Dienos pabaigoje kalbėti yra bepigu. Aš esu pasiruošęs padaryti 2:0. Atsakyk už savo žodžius pinigais ir leisk žiūrovams nuspręsti, kuris iš mūsų yra geresnis. Aš tave įveiksiu bet kur ir bet kada, o jeigu nedrįsti – užsičiaupk ir grįžk žaisti dvejetus. Sutriuškinsiu tave vienas prieš vieną – netgi leisiu tau žaisti ant žolės. Žinai ką? Pabandykime tai išsiaiškinti bokso ringe. Užsidėkime pirštines ir išspręskime visiems laikams, kuris iš mūsų yra geresnis“, – rėžė Tomičius.

29-erių tenisininkas, praeityje pakilęs net iki 17-osios ATP reitingo vietos, savo komentaru referavo į vienintelį neoficialų tenisininkų susitikimą parodomosiose varžybose Australijoje. Tuomet 85 vietą reitinge užėmęs B.Tomičius 6:3, 6:4 nugalėjo savo tėvynainį, mačą užbaigdamas itin išradingu padavimu tarp kojų.

Tenisininkų žodinės peštynės tuo nesibaigė – netrukus savo atsaką pateikė trimis metais jaunesnis N.Kyrgiosas, kuris atmetė gundantį Bernie pasiūlymą.

„Brolau, aš vis dar žaidžiu ATP ture. Aš vis dar gaudau didesnes žuvis nei tu. Šiuo metu esu pasiruošimo etape žolės sezonui, netrukus laukia tokie turnyrai kaip Vimbldonas ir „US Open“. Suprantu, kad šiuo metu tu esi „Futures“ ir „Challenger“ turnyrų lygmenyje, bet jeigu nori išsiaiškinti santykius, tiesiog sugrįžk į teniso elitą. Aš vis dar čia, niekur nesitraukiu ir vis dar esu elitinis žaidėjas. Vis dar nesunkiai įveikiu kai kuriuos iš pasaulio geriausiųjų. Lauksiu tavęs ir jei tikrai esi pajėgus žaisti tenisą aukštu lygmeniu, tu tai parodysi. Nereikia naudotis socialiniais tinklais ir mano vardu, kad vėl pasijaustum svarbus“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Nickas Kyrgiosas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Nickas Kyrgiosas

Australijos tenisininkų kaktomuša ATP ture šiuo metu atrodo beveik neįmanoma – juos skiria daugiau nei 300 pozicijų, o vienintelis šansas prasimušti į ATP turnyrus B.Tomičiui būtų vardiniai kvietimai, kurie tokią prastą reputaciją turinčiam žaidėjui suteikiami tikrai nebus.

Pastaraisiais sezonais B.Tomičius daugiausiai trinasi „Challenger“ ture, tačiau per sezoną sužaidžia vos iki 20 mačų. Šiemet tenisininkas per 7 dvikovas iškovojo tik 2 pergales.

Tiesa, ateityje dviejų australų iššūkio bokso ringe N.Kyrgiosas visai neatsisako.

„Galbūt galėsime susikauti, kai mano tenisininko karjera baigsis galutinai. Tačiau dabar aš esu per daug užsiėmęs pasiruošimu Vimbldonui ir kitais dalykais. Manau, kad ir tu turi daugiau gyvenimo iššūkių, brolau, tad sėkmės“, – baigė Kyrgiosas.

Grunto sezoną praleidęs australas į kortus sugrįš jau netrukus – dalyvaus kitą savaitę prasidėsiančiame ATP 250 turnyre Štutgarte (Vokietija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius