-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 30

Baras „Piano Man“ kviečia Ričardo Berankio startą Paryžiuje stebėti drauge

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis šiandien pradės savo pasirodymą „French Open“ pirmenybėse, o jau 16:30 susitiks su savo pirmuoju varžovu – 34 pasaulio rakete iš Italijos Paolo Lorenziu. Stebėti šios dvikovos kviečia deuce.lt draugai „Piano Man“, kurie kiekvienam atėjusiam žada malonių staigmenų.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

R.Berankis į Paryžių atvyko visai neseniai, nes dar šeštadienį jis triumfavo Kazachstane vykusiose „Shymkent Challenger“ pirmenybėse. Jis su italu P.Lorenziu tarpusavyje dar nežaidė nė karto, todėl dvikovos nugalėtoją nuspėti yra labai sunku, o tenisininką iš Lietuvos jūs galite palaikyti Vilniuje esančiame „Piano Man“ bare.

Atvykę stebėti mačo tiesiog pasakykite slaptą kodą „game, set and match Berankis“ ir jūsų laukia nuolaidos bei smagūs siurprizai.

Dvikova prasidės apie 16:30 Lietuvos laiku, todėl deuce.lt ir „Piano Man“ kviečia palaikyti geriausią mūsų šalies žaidėją drauge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius