-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 01

Be problemų: Gaelis Monfilsas iškovojo dar vieną užtikrintą pergalę

15 pagal skirstymą „Roland Garros“ pirmenybių tenisininkas Gaelis Monfilsas iškovojo nesunkią pergalę ir pateko į trečiąjį čempionato etapą. Prancūzas vos per pusantros valandos trukusią dvikovą įveikė pirmojo šimtuko pabaigos tenisininką Thiago Monteiro 6:1, 6:4, 6:1.
Gaelis Monfilsas
Gaelis Monfilsas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

G.Monfilsas į trečiąjį „French Open“ etapą pateko penktą kartą iš eilės, o geriausiai pirmenybėse pasirodė 2008 metais, kai pateko į pusfinalį. Jame jis neatsilaikė prieš Švecarijos maestro Rogerį Federerį.

Šį sezoną Prancūzijos tenisininkui tai tik trečiasis sezono turnyras ant grunto dangos bei antroji pergalė. Abu savo pirmuosius mačus jis pralaimėjo Miuchene bei Madride.

Ketvirtadienį „French Open“ turnyre savo pasirodymą baigė Australijos tenisininkas Nickas Kyrgiosas. Jis neatsilaikė prieš Pietų Afrikos atstovą Keviną Andersoną 7:5, 4:6, 1:6, 2:6.

Nesunkią pergalę iškovojo Urugvajaus sportininkas Pablo Cuevasas. Jis 6:4, 6:4, 6:4 nugalėjo argentinietį Nicolasą Kickerį.

Į trečią „French Open“ etapą patekę tenisininkai jau užsitikrino 90 ATP reitingo taškų bei 120 tūkst. eurų piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius