-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 10

Be trenerių komandos likęs N.Džokovičius sunkiai pradėjo pirmenybes Madride

Praėjusią savaitę visus savo trenerius atleidęs Novakas Džokovičius iškovojo nelengvą pergalę prieš aštuntojo dešimtuko tenisininką Nicolasą Almagro. Antroji pasaulio raketė trečiame sete atsiliko rezultatu 0:3, tačiau sugebėjo pavyti varžovą bei patekti į „Mutua Madrid Open“ aštuntfinalį, o mačas baigėsi rezultatu 6:1, 4:6, 7:5.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

N.Džokovičius Madride iškovojo titulus 2011 ir 2016 metais, o šį sezoną vieną trofėjų laimėjo Dohoje. Tiesa, daugiau finaluose serbas daugiau nerungtyniavo, o geriausi jo rezultatai buvo ketvirtfinaliai Monte Karle bei Akapulke.

Dėl vietos „Mutua Madrid Open“ ketvirtfinalyje jis susikaus su Feliciano Lopezo ir Gilles'io Simono poros nugalėtoju, kurių mačas įvyks kiek vėliau.

Tračiadienį kelialapis į aštuntfinalį Madride taip pat atiteko ispanui Davidui Ferrerui, nes Jo-Wilfriedas Tsonga į aikštę nežengė dėl traumos. Pergalę taip pat iškovojo čekas Tomašas Berdychas. Jis 7:6 (7:5), 6:3 įveikė olandą Robiną Haasę.

Į „Mutua Madrid Open“ aštuntfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 68 tūkst. eurų piniginę premiją bei 90 ATP reitingo taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius