-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 24

Būsimasis R.Berankio oponentas krito Vinston Seilemo ketvirtfinalyje

22-ejų Pietų Korėjos tenisininkas Hyeonas Chungas (ATP-23) patyrė kiek netikėtą pralaimėjimą ATP 250 taškų turnyre Vinston Seileme.
Hyeonas Chungas
Hyeonas Chungas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Vienas iš dviejų likusių Azijos atstovų turnyre 3:6, 4:6 nusileido Pablo Carreno Bustai (ATP-12). Nors ispano reitingas ir aukštesnis, ant kietos dangos tvirtu favoritu buvo laikomas korėjietis.

Tai buvo jau antrasis H.Chungo pralaimėjimas turnyro ketvirtfinalyje iš eilės. Tuo tarpu P.Carreno Busta šiuose kortuose turi nuostabius prisiminimus – jis Vinston Seileme triumfavo 2016 metais.

„Taip žaisdamas aš laimėsiu daug mačų. Manau, jog šiandien mano oponentas žaidė tikrai gerai“, – po susitikimo teigė ispanas.

Jo varžovu pusfinalyje kiek netikėtai tapo Steve'as Johnsonas (ATP-34). Amerikietis rezultatu 6:1, 6:2 tiesiog sutriuškino britą Kyle'ą Edmundą (ATP-16) ir tokiu būdu atsirevanšavo už pralaimėjimą praeitų metų „US Open“ turnyre.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Steve'as Johnsonas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Steve'as Johnsonas

S.Johnsonas šiame sezone jau triumfavo turnyruose Hiustone bei Niuporte. Trečias titulas per metus savo gimtinėje būtų iš ties įspūdingas rezultatas.

„Turbūt taip padavinėjęs kaip šiandien nebuvau ilgą laiką, o tai labai padėjo. Kai abiejų setų pradžiose laimi oponento padavimų serijas, tai ypač palengvina tavo situaciją ir padidina pasitikėjimą jėgomis“, – savo mintimis dalijosi amerikietis.

Kitą pusfinalio porą sudarys rusas Danilas Medvedevas (ATP-57) ir Japonijos tenisininkas Taro Danielis (ATP-76).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius